reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Haha śmieszna sytuacja. [emoji23] ja sobie odpuszczę odciąganie i dawanie z butli za dużo zachodu..
Ten atak ma tylko z rana więc też nie wiem czy to nie kolka taka, bo jednak te godziny są stałe.. (nie wiem czy te gazy to się nazywa już kolka yyy) bo na pewno ma wszystkie objawy kolki ale jakby powodowane tymi gazami. Nie znam się. Eh

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
po 2 dniach juz bylo lepiej tylko ze daje jeszcze espumisan i biogaje
Aga jak podajesz ten Espumisan? Ile kropli i jak często?

Eh moje dziecko mnie wykończy. W dzień nie śpi, w nocy budzi się o 3 i cześć, jak dobrze pójdzie to zasypia po 2 godz noszenia na rękach, bo jak ją odkładam to od razu krzyk. Nad ranem spi 30 minut i zaczyna się wiercic i płakac i tak az całkiem się wybudzi.

Eh moje dziecko mnie wykończy. W dzień nie śpi, w nocy budzi się o 3 i cześć, jak dobrze pójdzie to zasypia po 2 godz noszenia na rękach, bo jak ją odkładam to od razu krzyk. Nad ranem spi 30 minut i zaczyna się wiercic i płakac i tak az całkiem się wybudzi.
A może jakiś bouncer albo chustaweczka to jest rozwiązanie hm ? Bo ewidentnie lubi być bujana

ja daje jej 20 kropli rano i 20 wieczorem.

babymamusia wlasnie pierwszy raz zawiazałam chustę, mała śpi wow wow wow. Tylko robiłam to z instruktorką, ciekawe jak mi pójdzie w pojedynkę... podczas wiązania Ewcia nie była zadowolona i to utrudnia sprawę.

Aga6 az tyle? I nic jej nie jets po takiej dawce? nie chlusta pokarmem?

babymamusia wlasnie pierwszy raz zawiazałam chustę, mała śpi wow wow wow. Tylko robiłam to z instruktorką, ciekawe jak mi pójdzie w pojedynkę... podczas wiązania Ewcia nie była zadowolona i to utrudnia sprawę.

Jolka wiąż zaraz po jedzeniu i z sucha pielucha. Pierwszy raz w domu po szkoleniu chyba 3 razy próbowałam go zamotać i nic :p zrobiłam błąd bo zaczęłam dopiero jak się zaczął robić niespokojny. ale właśnie najedzonego się udało i tak jak przy i strukturze kimnął mi zanim skończyłam motać :p ale in jest cwany i śpi póki ja coś robie, jak za długo siedzę to się budzi i jest protest ;) w kangurku go nosisz czy w kieszonce?

Jolka wiąż zaraz po jedzeniu i z sucha pielucha. Pierwszy raz w domu po szkoleniu chyba 3 razy próbowałam go zamotać i nic :p zrobiłam błąd bo zaczęłam dopiero jak się zaczął robić niespokojny. ale właśnie najedzonego się udało i tak jak przy i strukturze kimnął mi zanim skończyłam motać :p ale in jest cwany i śpi póki ja coś robie, jak za długo siedzę to się budzi i jest protest ;) w kangurku go nosisz czy w kieszonce?

W kieszonce, kangurka się jeszcze nie uczyłam. Teraz po 2 h ją odmotałam bo mi się szkoda jej zrobiło, że tak długo jest zgnieciona :p Może się odważę i spróbujemy wyjść w chuście na spacer ;)

to duzo? tam jest zeby do 50 kropel dziennie.. nic nam sie po tym nie dzieje.
po espumisanie przejde chyba na floractin kolki

reklama
Ale mnie pediatra wq... miała przyjść na 10.. czekałam 1.15h i nie przyszła nawet nie zadzwoniła. Glupia cipa. Dzwoniąc do tej przychodni życzę powodzenia się przebić przez automat. Nie będę czekać w nieskończoność aż łaskawie się pojawi..

Do góry