Ania020317
Fanka BB :)
Nie chodzi mi o to aby siedział i trzymał za rączkę, tylko tez trochę ze mną porozmawiał bo przez ostatnie pare dni nie ma kiedy bo zmęczony i praca...a tez chce sie upewnić czy wszystko mamy gotowe nim sie zacznie. Mówiłam mu ze trzeba większe pampersy kupić bo te będą za małe bo newborn kupiłam a tu sie okazało ze mały o czasie albo i po terminie przyjdzie...a on jaki problem najwyżej z szpitala pobiegnę kupić...
A jeszcze od wczoraj pare razy latam do toalety dziwna biegunka mnie meczy...i dodatkowo straszne gazy...a nic takiego nie jadłam przecież aby tak było...wiem ze przez biegunkę organizm sie oczyszcza i przygotowuje...tylko to wchodzenie po schodach do toalety jest da mnie troszkę uciążliwe...u mnie żadnych skurczy...widać mały planuje pewnie pod koniec tygodnia przyjść..
A jeszcze od wczoraj pare razy latam do toalety dziwna biegunka mnie meczy...i dodatkowo straszne gazy...a nic takiego nie jadłam przecież aby tak było...wiem ze przez biegunkę organizm sie oczyszcza i przygotowuje...tylko to wchodzenie po schodach do toalety jest da mnie troszkę uciążliwe...u mnie żadnych skurczy...widać mały planuje pewnie pod koniec tygodnia przyjść..