reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja przysnęłam w fotelu a jak wstałam to taka głodna a juz jak zjadłam to mi nie dobrze i znowu nerka sie odezwała ale leki mogę wziasc za dwie i pół godziny. Jestem ciagle ospała to tego czuje ze mam powieki opuchnięte...ze tez sie do takiego stanu musiałam doprowadzić...masakra...mogłam wymuszać w siebie większe ilości wody...
Dobrze ze maz wczoraj pomógł mi wziasc prysznic bo nie wiem jak ja bym to zrobiła...
Cały dzień mi sie wczoraj w głowie kręciło dlatego bałam sie sama wziasc prysznic...

Ja nie wiem dziewczyny co sie dzieje czy to ciśnienie jakies inne czy malec rośnie czy co.. ale tylko bym spala dzisiaj.. [emoji30][emoji30][emoji30]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
ja ostatnio mam 30 min powera a pozniej oczy mi sie zamykają i 3 godziny chodze jak z krzyza zdjeta a pozniej znowu przyplyw energii i tak na zmiane..

hej dziewczyny :* Byłam dziś w szpitalu na noworodkach, zapytać co trzeba spakować dla maluszka.
Cisza tam jak makiem zasiał, ani dzieci nie słychać ani mam, chyba mało porodów mają póki co :p
Oby w marcu też tak było :)

Apricot to super, mojemu małemu sie nie spieszy niby zostały te dwa tygodnie ale juz sie doczekać z mężem nie możemy...
Ja przysnelam w fotelu bo mi sie w głowie kręciło tak od wczoraj od wyjścia z szpitala trochę mam zawrotu głowy wiec tez zbytnio więcej w domu nie zrobię. Mam pranie do prasowania ale nie jestem w stanie zrobić cokolwiek, jak idę do toalety to po schodach podtrzymuje i porecz i ścianę...

Ja po wizycie. Mała zapowiada się na malutka bo waży 2200g.
Wyniki mam kontrolować czy idą w górę (watrobowe). Dostałam od razu skierowanie na GBS. Tylko pytanie czy musze za to płacić i ile ;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po wizycie. Mała zapowiada się na malutka bo waży 2200g.
Wyniki mam kontrolować czy idą w górę (watrobowe). Dostałam od razu skierowanie na GBS. Tylko pytanie czy musze za to płacić i ile ;)

Jak masz skierowanie to nie musisz płacić chyba ?
Spoko teraz dzieciaczek szybko będzie przybierał nie będzie taka malutka :)

reklama
Jak masz skierowanie to nie musisz płacić chyba ?
Spoko teraz dzieciaczek szybko będzie przybierał nie będzie taka malutka :)
No właśnie nie wiem jak to jest ze skierowaniem bo chodzę prywatnie. Niby dał mi karteczkę do poradni cytogicznej bo tam pobierają ale nie wiem właśnie czy to nie będzie odpłatnie do zrobienia jednak. A ile się czeka na wynik?

Do góry