reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Pewnie masz racje. Ja wogole zdjęć nie lubię, a co dopiero teraz:p
Ale bardzo mi sie podobają te sesje szczególnie prywatne jak ktoś sam sobie ogarnia.

Ja lubie robic fotki i juz czekam kiedy malutkiej cos psyrykne :) nie mam tła prawdziwego dlatego zwykle używam koca :) marzy mi sie male domowe studio foto tylko po co skoro to wydatek a znajomi jakos nie lubia sesji... a ja bym chetnie popstrykala i sie pouczyla :) w stajni juz czeka kucyk na fotki z mała... bedzie fajnie :D

Ania jak się czujesz? Dogadaliście się z mężem? "Facet to świnia" :) :p mój tez mnie wnerwia no ale my mamy długi staż także motylki już dawno wysrane z brzucha :p:rofl2::cool:
Tak dogadali wszystko poszło o to ze on zasnął o 5 nad ranem i spał dwie godz bi go na badanie krwi budziłam ale jak sie okazało to odwołał ta wizytę bo był tak zmęczony ze nie był w stanie w stać No a jak sie wkurzył na mnie to sie ubrał i wyszedł ja sądziłam ze poszedł na badanie krwi ale podobno maja mu przysłać kolejny termin...jak sie okazało tylko doszedł do siebie lepiej sie czuje i juz nie potrzebuje robienia badań, on jest czasem tak uparty jak osioł...

My nie robimy sesji bo tez nie ma kiedy za to jak tylko mężowi coś odbije i stwierdzi ze wyglądam bardzo pięknie to pstryka kilka zdjęć które mu sie podobają ale nie koniecznie mi

Ja mam w koszyku ten z bialego jelenia wlasnie bo dobra cena .no w sumie niewielka roznica jak w rossmannie ale kupuję na dniach to wsadzilam bo to.co mam w domu sie juz konczy.
Ja uzywam zawsze i dla P tez mamy taki dla mężczyzn.

Kleinekatia piekne zdjęcia!
My musimy sb w lutym kupic nowy aparat jakis fajny ...
A photoshopem nie umiem sie obslugiwac i buu

f2w3d5qppdk8cfc5.png

Ja lubie robic fotki i juz czekam kiedy malutkiej cos psyrykne :) nie mam tła prawdziwego dlatego zwykle używam koca :) marzy mi sie male domowe studio foto tylko po co skoro to wydatek a znajomi jakos nie lubia sesji... a ja bym chetnie popstrykala i sie pouczyla :) w stajni juz czeka kucyk na fotki z mała... bedzie fajnie :D
śliczne zdjęcia :)
mój mąż też się bawi w fotografa, małe studio w domu też się marzy, może kiedyś :)
narazie sami się bawimy w sesję :D no i mąż jakieś krajobrazy robi itp. ;)

Mój chłop kilka razy w tygodniu sprawia że mam dołek a wlasciwie to chodzi o to że on ma na wszystko czas a ja nie lubie zostawiac na ostatnia chwile... ale staram sie nie denerowowac...

Dziekuje ;) ja w photoshopie umiem tylko podstawowe rzeczy jak zdobedziesz polska wersje to tez mama_NS sobie poradzisz :)

Hej hej a my zaczęliśmy intensywnie przygotowania na przyjęcie małej. W pt, sobotę zakupy. Byliśmy też oglądać wózki i foteliki. Z ubranek, chemi, kosmetykow mam wszystko. Dla siebie z akcesoriów też, koszule też zamówiłam. Jedynie dla Małej jeszcze wozek, fotelik, pieluchy i chusteczki i kocyk do wózka.
Jeśli chodzi o witaminy to narazie nie kupuje. Jak już coś będę podawać to Wit D.

reklama
Ja juz da małego mam wszystko jedynie z kosmetyków do kąpieli ale na to mam czas bo na początek i tak w samej widzie będę kapać...No i wanienka oczywiście. Wózek mam łóżeczko juz czeka gotowe ciuszki będę prasować a cześć mam bo mama mi na początku stycznia paczkę z ciuchami wysłała po bracie mam niebieski śpiworek do którego małego włożę jeszcze biay rożek który zabieram do szpitala do tego mam ocieplane taki śpiworek do wózka w razie czego bo tu nie wiadomo z pogoda jak będzie. Dla siebie juz wszystko mam...jeszcze muszę termometr w razie gorączki kupić do tego do sprawdzania wody termometr. Ręczniki kocyki juz mam...ciagle mysle czy o czymś nie zapomniałam...

Do góry