reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Dziewczyny jak u Was ginekolog mierzy szyjkę? Jakimś urządzeniem czy palcem? Bo u mnie zawsze palcem i teraz tak czytam że większość w moim tygodniu ma skracającą się szyjkę a mi na wizycie powiedziała że 4 cm, mierząc palcem...
Mi co wizytę mierzy przez USG dopochwowo a potem normalnie USG przez brzuch ogląda dziecko

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, ilość wód płodowych się nie poprawiła, lekarka mówi, że jej zdaniem to przedwcześnie starzejące się łożysko i musimy trzymać rękę na pulsie, bo może być potrzeba szybszego zakończenia ciąży. Jutro mam się stawić w szpitalu i zdecydują, co ze mną zrobić.

Dziewczyny, ilość wód płodowych się nie poprawiła, lekarka mówi, że jej zdaniem to przedwcześnie starzejące się łożysko i musimy trzymać rękę na pulsie, bo może być potrzeba szybszego zakończenia ciąży. Jutro mam się stawić w szpitalu i zdecydują, co ze mną zrobić.

O kurcze! Trzymaj sie kochana!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

No. Na złość mamie odmrożę sobie uszy. Nie będzie jadł i myśli, że Tobie tym krzywdę zrobi?
Ja już kiedyś pisałam. Pewne różnice kulturowe są nie do przeskoczenia. A jeszcze jak piszesz jak on się zachowuje... naprawdę, odłoż pieniążki na bilet i wróć do rodziców. Na pewno będziesz miała pomoc i przestaniesz się stresować.
Po porodzie stres tez wpływa na dziecko, na jakość pokarmu, na wszystko. A on zachowuje się jak egoistyczne i patrzy tylko na siebie.

2 x mierzył mi usg dowcipnym a tak tylko palcem [emoji4]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie tez dowcipnym :p

reklama
Trzymam kciuki, żeby dzidzia jak najdłużej w brzuszku wytrzymała

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry