reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Na SR tez mowili ze przegotowana woda mozna po prostu

f2w3d5qppdk8cfc5.png

reklama
Dziewczyny, ilość wód płodowych się nie poprawiła, lekarka mówi, że jej zdaniem to przedwcześnie starzejące się łożysko i musimy trzymać rękę na pulsie, bo może być potrzeba szybszego zakończenia ciąży. Jutro mam się stawić w szpitalu i zdecydują, co ze mną zrobić.
trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze !!!

Mój szyjkę też mierzy palcem, na prenatalnych mierzyła usg

Dzień dobry wszystkim :) Ja na razie sudocrem zakupiłam, małe opakowanie i maltan, bo smaruję już brodawki ;) mega miękkie się po nim zrobiły ;) Na pewno Bepanten planuję kupić i nad Octaniseptem się zastanawiam, ale w poniedziałek mam spotkanie z położną to wszystko skonsultuję ;)
Wczoraj poinformowałam męża, że chodzę pod napięciem i żeby uważał na tematy, które rozpoczyna:D Bardzo wyrozumiały był, a ja mimo wszystko siedziałam wkurzona, na szczęście chyba ten stan mija :)

Hej:)
Katherina trzymam mocno kciuki daj znac!
Justynka dobry chłop:)
Wczoraj miałam na SR cesarskie cięcie. Jestem mile zaskoczona sposobem w jaki położna opowiadała o zabiegu. Mówiła o wskazaniach medycznych do cesarski i pózniej na jakim etapie porodu naturalnego moze jeszcze odbyć sie cesarka i dlaczego. Opisała krok po kroku zabieg. Znieczulenie. Powikłania po znieczuleniu i po zabiegu. Bardzo fajnie:)

Dzień dobry!

Z aptecznych rzeczy? Nie kupuję póki co nic. Jedynie do mycia ciałka i włosów płyn z Hippa początkiem marca zakupię. Oliwkę mam zawsze w domu, bo sama używam, więc jeśli będzie potrzebna, to się podzielimy jedną ;)
Aaaa no jedyne to woda morska i aspirator, jakby tam coś w nosku furczało.
P. gorączkowe przed pierwszym szczepieniem, bo chyba Ibupromu nie można od pierwszego miesiąca, więc pewnie jak przy Krzysiu kupię Pedicetamol. Chyba, że moja znajoma aptekarka poleci coś lepszego :)

Hej:)
Katherina trzymam mocno kciuki daj znac!
Justynka dobry chłop:)
Wczoraj miałam na SR cesarskie cięcie. Jestem mile zaskoczona sposobem w jaki położna opowiadała o zabiegu. Mówiła o wskazaniach medycznych do cesarski i pózniej na jakim etapie porodu naturalnego moze jeszcze odbyć sie cesarka i dlaczego. Opisała krok po kroku zabieg. Znieczulenie. Powikłania po znieczuleniu i po zabiegu. Bardzo fajnie:)
czyli mam sie bać czy nie bać?:d

reklama
Do góry