reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

U mnie byłoby super gdyby nie to piekace miejsce pod lewa piersią, juz wytrzymać nie mogę, spać ma lewym boku również. Wczoraj mi ginekolog powiedziała ze to zgaga, nigdy zgagi nie miałam, ale inaczej to sobie wyobrazalam, nie jak ból pekajacej skóry...

reklama
A ja po okuliście dowiedziałam sie tyle, ze na jedno oko muszę dołożyć -0,25, a na drugie -0,5. Wzrok sie pogorszył, ale poza tym wszystko jest jak najbardziej Ok.

Paulyna na spokojnie, myśle ze na szkole rodzenia tez Wam powiedzą żeby na swoje siły wszystko robić. Każda inaczej jednak funkcjonuje, inna ta sprawność jest. Bedzie dobrze i daj znac po, jak było:)

Ja mam na odwrót kładę sie przed 21 i budzę sie wcześnie.

Wizytę mamy razem 13, zobaczymy ile waza laseczki :D

Justyna, a on Cie jakoś dotykowo zbadał? Bo mnie tez ostatnio dopadła pierwszy raz zgaga i w życiu bym tego tak nie opisała jak Ty mówisz. Moze to jednak co innego, wydaje mi sie ze masz dobre przeczucie.

Ewcik nie zbadała mnie bo wczoraj byłam u innej ginekolog, do której chodze tylko na USG genetyczne i tak przy okazji ją zapytalam. Moja ginekolog po dotyku stwierdziła ze wszystko jest ok i narządy ida do góry, skóra się rozciąga i może na coś naciskać i podobnie stwierdził internista bo już wszystkich pytam:(

Ahaa i pewnie niestety tak jest:/ a to masz ból taki w środku czy na zewnątrz?
Ból taki jakby pękła mi skóra od środka, z zewnątrz nic nie widać, ale jak dotykam skóry to boli jakby rana była. Jak położe rękę i trzymam to całkiem nie boli. Ciężko opisać ale w połączeniu z przeziębienie już nie daję rady:(

Ja miałam podobnie tylko ze w mostku tak mnie dosłownie skóra paliła ze aż wytrzymać nie mogłam jak sie okazało mały musiał sprawdzać co takiego tam mam dlatego jak tylko wrócił na swoje miejsce w okolice pępka to po paru godzinach było ok

Ewcik nie zbadała mnie bo wczoraj byłam u innej ginekolog, do której chodze tylko na USG genetyczne i tak przy okazji ją zapytalam. Moja ginekolog po dotyku stwierdziła ze wszystko jest ok i narządy ida do góry, skóra się rozciąga i może na coś naciskać i podobnie stwierdził internista bo już wszystkich pytam:(
Justyna trzymam kciuki, żebyś poczuła się lepiej!

Dzień dobry, u nas śniegu nasypało, także nie ruszam się z domu, bo boję się teraz autem poruszać w taką pogodę... Dzisiaj zaczynamy szkołę rodzenia, przełożoną z 19 grudnia ;) Obym dała radę!

Dzięki Paulyna :)

Dasz radę ze szkoła. U nas ćwiczenia każdy robił na miarę możliwości i w sumie mało ich było. Polegały głównie na pokazaniu jak ćwiczyć przy skurczach, mięśnie kegla chwila moment i po bólu;) Super sprawa taka szkoła rodzenia, my byliśmy bardzo zadowoleni:)

reklama
To ja mialam jeszcze ciekawszy ból... jestem przeziebiona i kaszle. W nocy obudzil mnie atak kaszlu. W tym momencie dzidzius mocno napinal sie po lewej a ja przy każdym kaszlnieciu czułam jakby pieczenie/ palenie w miejscu pod pępkiem. To byl bardzo piekący ból nigdy takiego nie czulam. Potem dzidzius sie przemiescil i bylo ok.

Dzis jak kaszle boli mnie mocno pod piersiami. Zamiast zaslaniac buzie jak kaszle mocno przyciskam dlonmi miejsca pod piersiami wtedy mniej boli. Stanik zdjelam bo nie wytrzymalabym...

Bylam dzis u osłuchania i pluca czyste tylko ta krtań i katar tylko?! Jejku jaka to masakra chorowac w ciazy!!! Ja chce byc juz zdrowa :( :( :( to juz tydzien i bez poprawy!

Do góry