reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Mnie za to wykonczy bol krocza i pachwin ... chwilami utykam na prawa noge tak mnie wszystko boli ... ale gin mowil ze tak czasem jest i tyle. Z synem skakac moglam a teraz kalectwo :D jutro czeka mnie troche chodzenia bo z mlodym do lekarza musze isc od piatku zero poprawy a mam wrazenie ze kaszel go udusi. Musze podreptac po formularze na dodatek mieszkaniowy wiec ogolnie zyczcie powodzenia :)

reklama
hej mamuśki :*

My dziś miałyśmy wizytę, tętno Małej 154, wszystko git. Dno macicy już 4 palce nad pępkiem !
Po wizycie wyruszyłam w poszukiwaniu biustonosza bo wszystkie moje już mnie cisną...kupiłam 75 E :( masakraaa...przed ciążą miałam C !

A to nasza fotka z wczoraj :) Buziole :**

http://images84.fotosik.pl/244/541bfa15bfa50299.jpg

Jak zobaczylam twoj brzuszek to mnie takie awwwww jakie slodkie wzielo :D moj jest spory i rozlewa sie na boki ogolnie malo foremny :D

Miłego dnia dziewczyny :) Ja dzisiaj z domu się nie ruszam, lekkie porządki, robię ciasto itp. Jutro po pracy mężą wyjeżdżamy już na święta do teściów do Torunia :)

Hej hej:) ja sie powoli ogarniam bo chce sie dzisiaj wybrać po to skierowanie do okulisty.
powodzonka :)
Za rok już będziemy spędzać je z naszymi maluszkami i te Święta będą jeszcze bardziej wyjątkowe [emoji4]

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
oj tak <3

reklama
A ja nie wiem jak te święta będą wyglądać mały od paru dni daje tak popalić...wczoraj myślałam ze będę szła na pogotowie bo miałam obawy ze mały będzie chciał przyjść do nas wcześniej...nadal mam...większość dnia było ok mały bardzo ruchliwy tu nogę wyprostował tu rączka mnie uderzył ale pod wieczór tak sie napnal ze aż czułam ze zaraz pęknę cała polowe brzucha od pępka w górę miałam twarda przy tym ból jakby igły pałace a jak próbowałam sie położyć to koło przepony taki palący ból strasznie...nawet puściłam mu chorały gregoriańskie aby troszkę sie maluszek uspokoił i troszkę było lepiej potem maz wrócił z pracy No i tez puścił muzykę fragmenty z ich Koranu i powiem ze nasza muzyka trochę go uspokoiła potem tatuś trochę porozmawiał z maleństwem i juz był spokojny No to sie zrobiłam głodna i tylke co zjadłam połówkę kanapki to znów to samo sie zaczęło...tak sie męczyłam prawie 40 min w końcu udało mi sie znaleźć komfortowa pozycje do spania i maluszek sie uspokajał i nawet nie wiem kiedy zasnęłam...myślałam ze z wyprawka mam troszkę czasu ale widać jak tylko maz na początku stycznia dostanie wypłatę to na gwałt musimy kupować...
Dlatego pytanie brzmi czy ma któraś z was listę potrzebnych rzeczy co powinny sie znaleźć w torbie??? Bardzo mi by to pomogło gdyż to mój pierwszy maluszek i jestem zielona w tych sprawach

Do góry