reklama
agnieszkaala
Fanka BB :)
Ja tez musze przed porodem udać się do okulisty, dobrze że przypomnialyscie. A i przydałoby się do jakiegoś neurologa bo mnie ręce bolą i nie wiem jak ja będę dziecko nosić jak nie jestem w stanie smietany z mąką rozmieszać.
Mój gin mówił że po 30tc ruchy stanął.sie mocniejsze. Bo chwalilam się że takie lajtowr są pomijając czasem włożenie kończyny w źebro.
Gin mówił mi o tej szczepionce z immunoglobuliny w 28tc jak ktoś ma konflikt i że ona chroni przy kolejnej ciąży ale osobiście nie polecal. Mąż znając moje podejście do wszelkich szczepień zasnął się jak gin uźyl słowa "szczepienie" i czekał na moją reakcje
Wczoraj byłam mile zaskoczona bo kasjer w h&m poprosił mnie bez kolejki do kasy. Stałam w kilku długich kolejkach, ale tylko tam zostałam tak miło potraktowana.
Aniu lepiej mieć gg i dmuchać na zimne niż potem pluć sobie w brodę, źe rodziła się naturalnie a problemy wyniknely. Ja miałam 2 cc i miło wspominam.
Paulyna jaki fotelik kupiłaś?
Mój gin mówił że po 30tc ruchy stanął.sie mocniejsze. Bo chwalilam się że takie lajtowr są pomijając czasem włożenie kończyny w źebro.
Gin mówił mi o tej szczepionce z immunoglobuliny w 28tc jak ktoś ma konflikt i że ona chroni przy kolejnej ciąży ale osobiście nie polecal. Mąż znając moje podejście do wszelkich szczepień zasnął się jak gin uźyl słowa "szczepienie" i czekał na moją reakcje
Wczoraj byłam mile zaskoczona bo kasjer w h&m poprosił mnie bez kolejki do kasy. Stałam w kilku długich kolejkach, ale tylko tam zostałam tak miło potraktowana.
Aniu lepiej mieć gg i dmuchać na zimne niż potem pluć sobie w brodę, źe rodziła się naturalnie a problemy wyniknely. Ja miałam 2 cc i miło wspominam.
a jakie masz podejście na szczepienia? w sensie takie trochę na nie? możesz mi odpisać na PWJa tez musze przed porodem udać się do okulisty, dobrze że przypomnialyscie. A i przydałoby się do jakiegoś neurologa bo mnie ręce bolą i nie wiem jak ja będę dziecko nosić jak nie jestem w stanie smietany z mąką rozmieszać.
fotelik kupilismy Maxi Cosi Cabriofix wkleiłam fotki na zakupowe
aga6
ja mam na nie.. na pneumokoki nie zaszczepie, niech spadajaa jakie masz podejście na szczepienia? w sensie takie trochę na nie? możesz mi odpisać na PW
fotelik kupilismy Maxi Cosi Cabriofix wkleiłam fotki na zakupowe
agnieszkaala
Paulyna też chce cabriofixa. Przy synu miakam tyle ze bez bazy. Teraz juz kupimy z bazą. A jakie ma śliczne kropki. Napisze na prv
My bazę mamy familyfix, potem jak młoda podrośnie to kupimy fotelik tyłem do kierunku jazdy mamy 2 już na oku. Ten nam udało się okazyjnie odkupić od znajomych, używany 4 miesiące, bo mała szybko z niego wyrosła i od 5 miesiąca miała już inny fotelikPaulyna też chce cabriofixa. Przy synu miakam tyle ze bez bazy. Teraz juz kupimy z bazą. A jakie ma śliczne kropki. Napisze na prv
Jolka112
Ja tez musze przed porodem udać się do okulisty, dobrze że przypomnialyscie. A i przydałoby się do jakiegoś neurologa bo mnie ręce bolą i nie wiem jak ja będę dziecko nosić jak nie jestem w stanie smietany z mąką rozmieszać.
My z mężem mamy to zestawienie konfliktowe i moja gin powiedziała, że zostanie mi podana po porodzie immunoglobina jeżeli Mała będzie miała krew po tacie. A teraz to muszę powtarzać odczyn Coombsa i sprawdzać czy nie wytwarzają się u mnie przeciwciała. Ale raczej w pierwszej ciąży są marne szanse. Musiało by dojść do jakiegoś urazu itp
w pierwszej ciąży konfliktu nie będzie, ja też przeciwciała muszę powtarzać, jeszcze na pewno raz, a potem w szpitalu to zrobiąMy z mężem mamy to zestawienie konfliktowe i moja gin powiedziała, że zostanie mi podana po porodzie immunoglobina jeżeli Mała będzie miała krew po tacie. A teraz to muszę powtarzać odczyn Coombsa i sprawdzać czy nie wytwarzają się u mnie przeciwciała. Ale raczej w pierwszej ciąży są marne szanse. Musiało by dojść do jakiegoś urazu itp
Jolka112
w pierwszej ciąży konfliktu nie będzie, ja też przeciwciała muszę powtarzać, jeszcze na pewno raz, a potem w szpitalu to zrobią
U mnie było ryzyko bo miałam krwiaka na łożysku. Ale Coombs wyszedł ok.
reklama
Ania020317
Dlatego pierwsze co to powiem położnej o tym okuliście bo mama mi powiedziała ze jak ktoś ma powyżej -6 to nie powinno sie naturalnie rodzic