reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

hej dziewczynki! ucielo mi wczoraj neta ;/ plus kochany...
nie moge sie doczekac tego kocyka i bodziaka ;)

apropo wzroku w ciazy to mi sie bardzo pogorszyl, musialam zmienic soczewki ;/

reklama
hej mamuśki :*

My dziś miałyśmy wizytę, tętno Małej 154, wszystko git. Dno macicy już 4 palce nad pępkiem !
Po wizycie wyruszyłam w poszukiwaniu biustonosza bo wszystkie moje już mnie cisną...kupiłam 75 E :( masakraaa...przed ciążą miałam C !

A to nasza fotka z wczoraj :) Buziole :**

http://images84.fotosik.pl/244/541bfa15bfa50299.jpg

Ale masz śliczny malutki brzusio. Ja wyglądam już jak słoń. Dzisiaj byłam u gina, 6 kg na plusie:-/ A tak to wszystko ok.

Ja na ostatniej wizycie 8 u położnej miałam od sierpnia 2kg więcej...ale za to brzuszek rośnie mały tak sie napina ze szok spać muszę na plecach bo jak sie na lewym boku położę to zaraz prostuje nogę i mi w bok wbija...ooo właśnie chyba zaczął fikołki robić...ja jak ostatnio w klinice okulistycznej byłam to pojawiła sie jakaś plamka na siatkówce ale na następnej wizycie u położnej pogadam na temat wizyty u okulisty i zobaczymy co wtedy powie...póki nie będę pewna ze wszystko jest dobrze i nie ma czego sie obawiać to wtedy będę sie nastawiać na naturalny poród...

A to inna sytuacja u ciebie Aniu z oczami. Dobrze że trzymasz rękę na pulsie.

Witam się z rana z kawką :)
Ja ostatnio miałam 11kg na plusie. Teraz przez tą jelitówkę straciłam kilogram ale chyba tylko z twarzy mi zeszło. Oczy większe, kości policzkowe znów widać ;)

Cześć dziewczynki:) witam sie z rana.
Byłam wczoraj u dentysty i nie było tak zle:p ja tez mam sie umówić do okulisty zeby sprawdził co i jak:)

Hej, bylam dzisiaj na glukozie. Dostalam schlodzona butelke napoju cytrynowego do wypicia! Gdybym nie wiedziala ze to glukoza to pomyslalabym ze pije odrobine slodszego Sprita ;)

Dzień dobry :* ja też się witam z kawką, za oknem piękne słoneczko <3
Muszę jechać dzisiaj na pocztę i do paczkomatu odebrać prezent dla męża. Dokupię jeszcze trochę słodyczy żeby powrzucać :)

mi okulista zabronil soczewek w ciazy..
a mówił dlaczego?
Ja też muszę umówić się do okulisty... odwlekam to i odwlekam :/

reklama
Do góry