reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ladniusie:)
Ja kocyki mam wypatrzony a raczej komplet do wozka ale zamowie dopiero po porodzie bo nie wiem ktory hehe z porodowki bede zamawiać [emoji23]

f2w3d5qpz095ycoq.png

Dobry wieczór [emoji4]
Ubraliśmy dzisiaj choinkę i przystroilismy trochę salon. Na jutro zostawiłam sobie gotowanie bigosu. Dziś już nie mam siły.
Teraz jeszcze musze ogarnąć kanapę bo Krzyś porozrzucal koce

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Śliczne te rzeczy:) ja już tez mam kocyk:)
Zobaczymy jak to dalej bedzie moze przez swieta mała sobie pofolguje i jej pójdzie to tu to tam ;) kolejna wizyta w styczniu wiec zobaczymy.

Hejo :)

Ja kocyki komplety zamówię już w styczniu pewnie, po wydatkach większych grudniowych :p Spijam kawę i jadę zaraz do pracy z l4 i życzeniami, co do niektórych ;) nie chce mi się, że hej !

Dzień dobry :)
Ja mam -6,25 na oba oczy z tym ze mama juz powiedziala ze jak bede miec naturally porob to moze mi sie bardzo pogorszyc badz w najgorszym wypadku moge stracic wzrok
Oj bzdura z dawnych czasów.
Ja mam -7,5 na oboje oczu i oboje dzieci rodziłam naturalnie, widzę dalej i wada mi się nie pogorszyła.
Jak pisała Agnieszkaala wszystko zależy od stanu siatkówki. Sprawdza to się ok 3 trymestru i okulista wydaje opinię czy jest możliwy poród sn czy trzeba cc.

Ja kocyki mam dwa jeden gruby, drugi taki średni ale jeszcze jakiś cieńszy by się przydał ale to już po nowym roku kupię.

Paulyna a wózek macie?
Mi mój ginekolog kazał iść do okulisty wlasnie żeby sprawdzić.
Ja dzisiaj dentysta!!!!
już jest do odbioru, ale dzisiaj nie ma w sklepie tego pana, z którym transakcji dokonujemy :) , więc dopiero jutro po niego pojedziemy :)
no, ale w niedzielę kupiliśmy już fotelik i bazę to kolejny zakup odhaczony :D

reklama
Do góry