reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Hej :) co za okropna noc za mna...
Tez mecza was dusznosci ? Jakbym nie lezala/siedziala to ciezko Mi sie oddycha ,jakbym miala kamien na klatce piersiowej

reklama
No ja myslalam ze przeprowadzac sie bede najwczesniej po porodzie jakis czas [emoji23] cos poszlo inaczej haha[emoji12] ale lozeczko i wieksze gabaryty zamowie jak bedziemy wiedziec gdzie zamieszkamy...bo nie wiemy...mamy czas do 10.01.

To 2lozeczko sie P spodobalo w sklepie i kminimy teaz nad nim i na tym co kiedys wrzucalam pierwsze.
Ale to twoje 1mega ale tez wiecej miejsca zajmie.

f2w3d5qpz095ycoq.png
Właśnie dlatego muszę wiedzieć mniej więcej co z mieszkaniem bo szczerze u nas w pokoju na takie łóżeczko nie będzie miejsca a gdzie jeszcze komoda dla małego przewijak itp...a tez z kasa za bardzo nie mamy jak szaleć...a tu jeszcze kosmetyki do pielęgnacji małego jeszcze dla mnie rzeczy na czas po porodzie...maz mówi żeby sie nie martwić ale jak jak sie nie da

Aniu a jaka masz wadę wzroku?
Mi na szczęście duszności nie dokuczają, ale jak cały dzień nic nie zrobię to spac nie mogę :p
Ja mam -6,25 na oba oczy z tym ze mama juz powiedziala ze jak bede miec naturally porob to moze mi sie bardzo pogorszyc badz w najgorszym wypadku moge stracic wzrok...mi na szczęście synuś nie kopie w zebra jedynie nóżki czuć nad biodrem...
Ehh...mój nastrój znowu jest kiepski... większość dni jest ok ale jak przychodzi taki jeden to nawet te kilka dobrych dni nie ma z nim szans...a mam prasowanie jeszcze

Aniu ja też mam sporą wadę wzroku i sama wada nie jest przeciwskazaniem. U mnie była słaba siatkówka i duże prawdopodobieństwo odklejenia się jej podczas porodu naturalnego.

Kunalesna ja mam duszności podczas chodzenia jak jestem w stanie spoczynku to jest ok. Mi też malutka wkłada coś w zebra, boli...

Właśnie dlatego pytałam bo tez mi sie wydawało, ze wada wzroku nie jest przeciwwskazaniem.

Już po wizycie. Wyniki krwi, moczu bardzo dobre. Cukrzycy brak, szyjka trzyma. Wciąż będziemy mieli córeczkę:) ale dziecko raczej małe bedzie- póki co ma ok 600 gram.

Ewka który tydzień?

reklama
Ewcia małe łatwiej urodzić ;) super ze wyniki dobre. Ja dusznosci nie mam jeszcze ale jak przejdę na górę i na dół po schodach to się czuje jakbym z 10km przebiegla [emoji6]

Do góry