reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Oczywiście ze zna sie na rzeczy:) obejrzałam sobie tem pessar powiem Ci ze wyglada groźnie :p najważniejsze ze możesz sie ruszać dzięki temu.
Wlaśnie moge i nie moge.. 30 min spaceru max, dźwigac dalej nic nie moge i pokrzątać się po domu troche moge, jakis obiadek zrobic czy cos, takze mąż już nie bedzie glodowal :p ale zawsze lepsze to wszystko niz lezenie plackiem :p
W tym remoncie tak srednio moge uczestniczyc ale chociaz na chwile do sklepu po farby/panele czy płytki moge podjechac ;)

reklama
Przepraszam dziewczyny za chwilowa nie obecność ale małe problemy rodzinne...i za nic nie mam pojęcia jak je rozwiązać, czuje sie taka bezsilna...nawet zaczęłam brać pod uwagę aby maz wrócił do siebie do kraju do chorej mamy a ja bym wróciła do pl tylko ze wtedy nie wiadomo kiedy byśmy sie zobaczyli....jestem tym wszystkim zmęczona, i jedynie o czym marże to trochę świetego spokoju bez problemów...

To odpoczywaj kochana ;) dobrze ze po wizycie jest ok ;) u nas dobrze, mala dobrze sie rozwija :)
Mi krzywą kazali zrobić dopiero przed swietami [emoji14] nie wiem od czego to zależy że Wy prawie wszystkie juz po a ja dopiero za jakies 3 tygodnie :p
Ja robie juz drugi raz bo jestem pod opieką diabetologa.
Przepraszam dziewczyny za chwilowa nie obecność ale małe problemy rodzinne...i za nic nie mam pojęcia jak je rozwiązać, czuje sie taka bezsilna...nawet zaczęłam brać pod uwagę aby maz wrócił do siebie do kraju do chorej mamy a ja bym wróciła do pl tylko ze wtedy nie wiadomo kiedy byśmy sie zobaczyli....jestem tym wszystkim zmęczona, i jedynie o czym marże to trochę świetego spokoju bez problemów...
Kochana życzę Ci aby wszystkie problemy znalazły pozytywne rozwiązanie :*

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymaj się i dużo spokoju dla cb i maleństwa:*

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

To odpoczywaj kochana ;) dobrze ze po wizycie jest ok ;) u nas dobrze, mala dobrze sie rozwija :)
Mi krzywą kazali zrobić dopiero przed swietami :p nie wiem od czego to zależy że Wy prawie wszystkie juz po a ja dopiero za jakies 3 tygodnie :p
Ja tez bede robić w okolicy swiąt krzywą, my do ostatnich marcóweczek sie zaliczamy to i wszystko później. A krzywą powinno się robic miedzy 24-28 tygodniem bodajże ;)

Ja tez bede robić w okolicy swiąt krzywą, my do ostatnich marcóweczek sie zaliczamy to i wszystko później. A krzywą powinno się robic miedzy 24-28 tygodniem bodajże ;)
Ja robie w 28 tygodniu tzn u mnie po świętach co by jeszcze święta szczęśliwie ze slodyczami;)

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry