reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

ania020317 my tu nie chcemy zle i bedziemy cie wspierac. Ja wiem ze napewno twoj maz jest wspanialy dla Cb ale obecnie mamy czasy jakie mamy i nic na to nie poradzimy. Juz niedlugo bedziemy mamami i ja spodziewajac sie corki, rozumiem Twoja mame

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

reklama
Ania020317 ciężko się dziwić Twoim rodzicom, z ich perspektywy wygląda to pewnie w skrócie tak - córka uciekła w tajemnicy od rodziny i z ojczyzny, do muzułmanina, a później wzięła z nim szybki ślub żeby mógł wizę dostać.. w dodatku ukrywasz ciążę do tego etapu, oni się po prostu pewnie czują wystraszeni no i też trochę oszukani.. na ślub byli zaproszeni? Szkoda, że nie postarałaś się tego lepiej rozegrać, przekonać rodziców, poznać z partnerem i dać mu szansę zdobyć zaufanie. No ale teraz mleko się już rozlało i jakoś musisz ogarnąć ten bałagan bez podkręcania konfliktu..
Mniej więcej tak...właśnie przed bardzo chciałam aby go poznali ale moja mama była stanowczo na nie jeśli chodzi o inna religie...a ślub cywilny dlatego właśnie był bo moja mama przez interpol próbowała aby go deportowali...my oboje chcieliśmy z ślubem zaczekać aż trochę go poznają No i tata był za tym aby go poznać ale moja mama stanowczo na nie...a jestem przed rozmowa z mama...za godzinę mniej więcej będzie juz po rozmowie... trochę nie wiem jak taka rozmowę zacząć ale wiem napewno ze oboje rodziców będą szczęśliwi na wieść ze będą mieć pierwszego wnuka

ania020317 my tu nie chcemy zle i bedziemy cie wspierac. Ja wiem ze napewno twoj maz jest wspanialy dla Cb ale obecnie mamy czasy jakie mamy i nic na to nie poradzimy. Juz niedlugo bedziemy mamami i ja spodziewajac sie corki, rozumiem Twoja mame

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
Ja tez z biegiem czasu zaczęłam to rozumieć i nawet przyznałam mężowi ze ja bym tak samo postąpiła...wiem ze czasy teraz są różne...dlatego mój wybranek stara sie jak najczęściej z nimi rozmawiać i tez żartować...widać ze juz tej niechęci do niego nie ma...zaczął nawet uczyć sie po polsku...mój tata bardzo chciał aby in ze mną na święta przyjechał ale jako ze pracuje tam dopiero miesiąc a musi mieć pół roku przepracowane aby dostać wolne więcej niż jeden dzień..

Hej.
Aniu kciuki. Będzie dobrze. Życie pisze różne scenariusze.

Zaczynają mnie swedzi e stopy i dłonie. Mam nadzieje, ze.to nie to o czym myślę... nie tak wcześnie [emoji33][emoji33]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kciukasy[emoji8]

f2w3d5qp1r12a1dc.png

Do góry