czarrownica
Fanka BB :)
Szybciutko, I fakt do tanich zabiegów to nie należy, ale zęby to ogólnie droga inwestycj, leczenie nie jest tanie ale wstawianie jeszcze gorsze...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze ze gotuje! Ty już nie musisz! [emoji4]Taaa...on wielce zajęty teraz gotuje wcześniej sprawdzał coś na telefonie wiec z tego dnia wolnego ja za dużo mieć nie bede
no dobry chirurg to był a chciałam kogoś profesjonalnegoSzybciutko, I fakt do tanich zabiegów to nie należy, ale zęby to ogólnie droga inwestycj, leczenie nie jest tanie ale wstawianie jeszcze gorsze...
On lubi gotować...ale na kuchni europejskiej sie nie zna tylko to co u nich w Pakistanie sie gotuje...powiem ze nie które potrawy maja zjadliwe tylko ze on zaczął gotować z mniejsza ilości curry i pieprzu a z chili zrezygnował wogole dla mnie...i tak jak poszedł ok 17 tak go nie ma...a w piątek cały dzień sama on idzie na 11 i wraca na drugi dzień przed 6 rano
Moj tez ma leniwe dni [emoji2]Hejka!
U nas dzisiaj była wiosna. A mnie męczy suchy kaszel.
Moja Tosia tez różnie się rusza. Są dni, gdzie dokazuje a sami takie, gdzie co jakiś czas jeden kopniaczek ew.czuje jak się obraca czy coś. Aż dzisiaj szukałam informacji czy takie coś jest normalne, ale wychodzi na to, że tak.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Moj od paru dni za to w nocy robi dyskoteke [emoji2]Myślę, że na tym etapie jeszcze tak może być, dzieciaczki mają sporo miejsca [emoji4]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom