reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Gratulacje i super ze wszystko dobrze :)
Mój chłopiec jest aktywny co troszkę, tylko ztlumione są te ruchy przez łożysko z przodu ale czasem jak przywali to aż brzuch się rusza [emoji5]
Ja dziś kiepsko się czuje, chyba dostanę opryszczki w nosie[emoji20] A do tego mamy trochę problemów rodzinnych. Właśnie zrobiłam sobie kawę na poprawę humoru.

Czarownica po burzy zawsze wychodzi słońce :*

reklama
Aga6 ja ide z P3.12 na dzien otwarty szpitala w ktorym chce rodzic.robia raz w miesiacu.

U mnie pogoda dzisiaj byla cuuudowna. Wiosna jak nic. Nic tylko na balkon buzke opalac haha.

Mi dzisiaj dzien mija szybko:) trochę sprzątania po week bo znajomi i w sobote w niedziele nas odwiedzili,powystawialam troche rzeczy na olx,spakowalam czesc do wysylki i wieczorkiem jeszcze po zakupach z P wszystko wyslemy:) az dziw ze juz 15:20i P zaraz prace konczy.

U mnie ruchy takie same caky czas czyli prawie nie czuje ich. Parę razy dziennie cos sie ruszy delikatnie ale maz to sb jeszcze chyba na kopniaka poczeka.

Kulka gratki [emoji8]

Czarownica przykladaj czosnek na ta opryszczke to moze nawe nie wyjdzie.

Ewciiik a jak ty???

f2w3d5qpadbh3a8x.png

U mnie w taka pogodę nawet czekolada mi humoru nie poprawi tak leje bez przerwy a chciałam iść książki oddać do biblioteki bo mam do 24 zwrócić a tu w taka ulewę nie ma jak...maz przemókł jak diabli a był w banku mówi ze nie dość ze deszcz daje to jak zawieje to cały z przodu był mokry

Aga jesteśmy na tym samym etapie. Tobie też brzuch tak wystrzelił? Mój teraz rośnie z dnia na dzień, wieczorem to już na serio nie da się ukryć, że w ciąży jestem [emoji14] A do 20 tyg rósł w tempie ślimaka
Jak założę obcisla bluzkę czy sweterek to widać ale dziś założyłam luzniejszy sweterek i tak bardzo nie widać. Generalnie brzuch zaczął mi rosnąć ze trzy tygodnie temu dopiero. Ale wieczorem to jest balonik! [emoji4]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czarownica tylko przekrój zeby soki wyszly:) bedziesz faktycznie fajnie wygladac[emoji23]

Paulyna Tupperware:p mam pelno ubran do wystawienia ale nie moge sie zabrać do zdjec hehe

I lacze sie w boku. Posladek mnie boli. Bylo wspaniale to wlasnie z psami wyszlam i chyba przez schody...

f2w3d5qpadbh3a8x.png

Do góry