reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Tam mozesz tez swoje slyszec ale twoje jest duuuzo wolniejsze. Mi sie dzidzia wierci i raz z jednej str slysze raz z drugiej.pod pepkiem jeszcze duzo.
Jak nie jesteś pewna czy to twoje czy dzidzis to sb równocześnie palce na syje poloz zeby wyczuc swoj puls.

Dzieki mama ;) tak zrobię ale nie sadze zeby to był moj chociaz ja tez mam dość szybki ok 90.
W ogóle nie wiem kiedy sie tych ruchów doczekam :(
f2w3d5qp4z8mjw90.png

reklama
Byłam na połówkowym. Łożysko się podniosło, jest 2 cm od ujścia. Mały ma chorą nereczkę:( Miedniczka ponad dwukrotnie powiększona, lekarz każe to bardzo obserwować a jeśli z drugą też coś się będzie działo to trzeba będzie już w ciążyinterweniować chirurgicznie...

Katherinne głowa do góry. Wiem ze łatwo mówić ale stres teraz to jest najmniej potrzebny Tobie i Maleństwu. Trzymam kciuki żeby na kolejnym USG okazało sie ze wszystko jest Ok!!
A wcześniej wszystko było Ok? W rodzinie jakieś problemy z nerkami miałaś?
Czy wszystko tak nagle?

Byłam na połówkowym. Łożysko się podniosło, jest 2 cm od ujścia. Mały ma chorą nereczkę:( Miedniczka ponad dwukrotnie powiększona, lekarz każe to bardzo obserwować a jeśli z drugą też coś się będzie działo to trzeba będzie już w ciążyinterweniować chirurgicznie...

Kurczę :( lekarz powiedział co to może oznaczać? Przytulam Was mocno :*

Kurcze u nas lasencja to juz pewne i zawsze mowilismy ze po babciach Janina ( bo moja ukochana babcia to Jasia i u Sz.) a tu moja mama ze w szkole beda sie z niej smieli; babcia ze nie daje sie imion po zyjacych i ze ona sobie nie zyczy i teraz sie zastanawiam co dalej...

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Janinka super i nie wyobrazam dobie zeby w erze jasiów antisiow franków Helenek ktoś die śmiał z Janinki ... My przy pierwszym nikomu imienia nie mówiliśmy zeby sobie oszczędzić gadaniny, teraz imienia nie mamy wiec problem z głowy ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

reklama
Na następnym nie będzie ok. Starszy też miał z nerką przejścia ale dużo łagodniejsze. Poszerzenie było nieznaczne i dopiero pod koniec ciąży. Wygląda to na genetykę niestety.

Do góry