Tam mozesz tez swoje slyszec ale twoje jest duuuzo wolniejsze. Mi sie dzidzia wierci i raz z jednej str slysze raz z drugiej.pod pepkiem jeszcze duzo.
Jak nie jesteś pewna czy to twoje czy dzidzis to sb równocześnie palce na syje poloz zeby wyczuc swoj puls.
Dzieki mama tak zrobię ale nie sadze zeby to był moj chociaz ja tez mam dość szybki ok 90.
W ogóle nie wiem kiedy sie tych ruchów doczekam
reklama
JegoBaba
Fanka BB :)
ja jestem 18+3 i nie czuję.Mama ns ty jesteś prawie na tym etapie co ja ( u mnie 18+4) czujesz ruchy ?
wszystkozajete
Moderatorka
kulkaMM ja poczułam dopiero po skończonym 20tc. Ale od tej pory codziennie już.
katherinne
Byłam na połówkowym. Łożysko się podniosło, jest 2 cm od ujścia. Mały ma chorą nereczkę Miedniczka ponad dwukrotnie powiększona, lekarz każe to bardzo obserwować a jeśli z drugą też coś się będzie działo to trzeba będzie już w ciążyinterweniować chirurgicznie...
ewciiik
Katherinne głowa do góry. Wiem ze łatwo mówić ale stres teraz to jest najmniej potrzebny Tobie i Maleństwu. Trzymam kciuki żeby na kolejnym USG okazało sie ze wszystko jest Ok!!
A wcześniej wszystko było Ok? W rodzinie jakieś problemy z nerkami miałaś?
Czy wszystko tak nagle?
A wcześniej wszystko było Ok? W rodzinie jakieś problemy z nerkami miałaś?
Czy wszystko tak nagle?
Jolka112
Byłam na połówkowym. Łożysko się podniosło, jest 2 cm od ujścia. Mały ma chorą nereczkę Miedniczka ponad dwukrotnie powiększona, lekarz każe to bardzo obserwować a jeśli z drugą też coś się będzie działo to trzeba będzie już w ciążyinterweniować chirurgicznie...
Kurczę lekarz powiedział co to może oznaczać? Przytulam Was mocno :*
Lavender89
Kurcze u nas lasencja to juz pewne i zawsze mowilismy ze po babciach Janina ( bo moja ukochana babcia to Jasia i u Sz.) a tu moja mama ze w szkole beda sie z niej smieli; babcia ze nie daje sie imion po zyjacych i ze ona sobie nie zyczy i teraz sie zastanawiam co dalej...
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
Janinka super i nie wyobrazam dobie zeby w erze jasiów antisiow franków Helenek ktoś die śmiał z Janinki ... My przy pierwszym nikomu imienia nie mówiliśmy zeby sobie oszczędzić gadaniny, teraz imienia nie mamy wiec problem z głowy ;-)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
reklama
katherinne
Na następnym nie będzie ok. Starszy też miał z nerką przejścia ale dużo łagodniejsze. Poszerzenie było nieznaczne i dopiero pod koniec ciąży. Wygląda to na genetykę niestety.