reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Skoro mąż mówi,ze nic sie nie stało z derzakiem to bez stresu:D

Ja Bio-Oila juz długo używam i nic mi nie było. Chce go dokończyć,bo właśnie olejek ze słodkich migdałów zakupiłam :-) ciekawa jestem,mówią ze lepszy,bo naturalny itp.

Ja nie dawno sie obudziłam,jakoś złe sie dziś czuje :-( spalałam dobre 2 godziny...

reklama

Ja Bio-Oila juz długo używam i nic mi nie było. Chce go dokończyć,bo właśnie olejek ze słodkich migdałów zakupiłam :-) ciekawa jestem,mówią ze lepszy,bo naturalny itp.

Ja nie dawno sie obudziłam,jakoś złe sie dziś czuje :-( spalałam dobre 2 godziny...

Taki dzień dzisiaj :/ raz słońce, raz deszcz, wieje brrr, ciśnienie niskie i spać się chce :) my dopiero jemy obiad, bo wcześniej nie było czasu i zastanawiamy się co tu dzisiaj robić, hmm jakieś pomysły? Jak wasze samopoczucie? U mnie dzisiaj głowa dała o sobie znać, że nadal jest na karku :p

Nie martw się, jak plastiki to mąż Ci powymienia :-)
Ja jakiś czas temu w bramę na podwórko się nie zmieściłam i lusterkiem zahaczyłam :zawstydzona/y: to dopiero zaćmienie umysłu :oo: jak to się stało nie wiem do dzisiaj.

Dziewczyny może macie uczulenie na ten bio oil faktycznie.

Ja smaruje się olejkiem ze słodkich migdałów, jak dla mnie świetny, nie jest tłusty i nie zostawia plam jak zwykłe oliwki do ciała itp.

Ja mam wąską bramę (jesteśmy przed wymianą ogrodzenia, a co jakieś prace na podwórku były (kanaizacja, tłuczeń pod kostkę, przygotowania pod budowę tarasu) to mi słupek wykopywali, żeby duże auto albo koparka mogły wjechać i co rusz był w innym miejscu ;) tam to jakieś 3-4 lata temu mój M lekko zarysował bok auta, mój brat pół roku temu tez zahaczył, ja tam lusterkiem lekko przydarłam... a najlepszy był gość, który nam drzewo przywoził - tak manewrował (no ulica jest wąska, ok, ale on miał auto osobowe z przyczepą, kuzyn tu ciężarówką wjeżdżał) - położył sąsiadowi z naprzeciwka siatkę.... także cóż... ;)

Ja póki co oliwki Hipp używam na brzuszek. Dzisiaj mi kuzynka dała balsam z Perfectydla mam... jej nie przypasował, mówi, żebym spróbowała a jak będzie do du....szy to mam wywalić ;) no zobaczymy - jakiś ujędrniający ma być.

Teraz wziął moje auto do Wadowic podjechać i śmieje się - "ale przydarłaś". Mówię mu, że dopóki mi nie wymieni tych plastików do pastą do butów to zamaluję :D

Taki dzień dzisiaj :/ raz słońce, raz deszcz, wieje brrr, ciśnienie niskie i spać się chce :) my dopiero jemy obiad, bo wcześniej nie było czasu i zastanawiamy się co tu dzisiaj robić, hmm jakieś pomysły? Jak wasze samopoczucie? U mnie dzisiaj głowa dała o sobie znać, że nadal jest na karku :p

Ja właśnie wróciłam z zebrania w przedszkolu i zaległam na kanapie. Synuś ogląda "Pogodusie" a mnie tak suszy, że szok. Spać też mi się dzisiaj chciało. Po 16 zamknęło mi się oko, ale mąż mnie obudził bo pytał, czy mam budzik na zebranie ustawiony czy ma mnie budzić. I w sumie już nie zasnęłam...

Co jutro gotujecie?

My wymyslilismy na kolację pizzę i właśnie z moim wspaniałym (bo zawsze zagniata ciasto) M robimy[emoji3]
Ja też się dziś jakoś kiepsko czuje chyba przez te zmiany pogody bo a to leje a to słońce świeci.

A u mnie dalej leje...nie przestalo od wczoraj ns chwilr nawet...rzeki juz w stanach alarmowych...

Mayeski u mnie dzisiaj lazanki byly i na jutro zostaly bo duzo wyszło [emoji3]

f2w3d5qpvozbadcs.png

co to za olejek z migdałów?

Ja do szpitala nie mam blisko ani daleko, jakieś 8 km pewnie ;-) o ile tam będę rodzic,ale raczej tak
ja chcę rodzić w Warszawie a mam pewnie ze 30 km, najgorzej to to, że trudny wybór, a jak człowiek się prawie zdecydował to za "opiekę położnej" płaci się 2000zł. Oczywiście można nie płacić, ale chyba warto mieć dobrą opiekę w tak ważnym momencie :(

co to za olejek z migdałów?

ja chcę rodzić w Warszawie a mam pewnie ze 30 km, najgorzej to to, że trudny wybór, a jak człowiek się prawie zdecydował to za "opiekę położnej" płaci się 2000zł. Oczywiście można nie płacić, ale chyba warto mieć dobrą opiekę w tak ważnym momencie :(
Ja w Lublinie chce rodzić. Dziewczyny na forum pisały ze nie można sobie opłacić tam położnej tylko kto się trafi na dyżurze. Ratuje mnie tylko fakt że moja gin ogarnieta i stara się zaglądać do swoich pacjentek, i ze mamy znajomą pielęgniarkę więc liczę ze będzie Oki [emoji5]

reklama
Do góry