dostępny w aptece zazwyczaj w buteleczkach 100 ml takich słoiczkach różnych firm sąco to za olejek z migdałów?
U nas chyba też nie można sobie opłacić położnej, w sumie nie orientowałam się. Muszę w końcu wybrać dla nas szkołę rodzenia :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dostępny w aptece zazwyczaj w buteleczkach 100 ml takich słoiczkach różnych firm sąco to za olejek z migdałów?
A u mnie dalej leje...nie przestalo od wczoraj ns chwilr nawet...rzeki juz w stanach alarmowych...
Mayeski u mnie dzisiaj lazanki byly i na jutro zostaly bo duzo wyszło [emoji3]
a ja nie mam ani znajomej w szpitalu, ani położnej .... eh, zestresowałam się
Też nie mam , nie martw się a gdzie chcesz rodzić ja wymysliłam żelazną albo mswia [emoji16] byłam w mswia 2 razy na ip i potraktowano mnie dobrze i przebadano jak trzeba stad mój wybór bo na żelaznej może nie być miejsc [emoji58]a ja nie mam ani znajomej w szpitalu, ani położnej .... eh, zestresowałam się
No ja myślałam o żelaznej i tam się za położną płaci właśnie 2 tysie. Co lepsze opłacenie położnej nie gwarantuje dostania się do porodu w razie braku miejscTeż nie mam , nie martw się a gdzie chcesz rodzić ja wymysliłam żelazną albo mswia [emoji16] byłam w mswia 2 razy na ip i potraktowano mnie dobrze i przebadano jak trzeba stad mój wybór bo na żelaznej może nie być miejsc [emoji58]
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
kurde skoro nie gwarantuje to masakra jakaś :/No ja myślałam o żelaznej i tam się za położną płaci właśnie 2 tysie. Co lepsze opłacenie położnej nie gwarantuje dostania się do porodu w razie braku miejsc
U mnie też pizza w piecu siedzi a jutro na obiad gulasz i kluski szare z tartych ziemniaków.My wymyslilismy na kolację pizzę i właśnie z moim wspaniałym (bo zawsze zagniata ciasto) M robimy[emoji3]
Ja też się dziś jakoś kiepsko czuje chyba przez te zmiany pogody bo a to leje a to słońce świeci.