Dzoaśka
Fanka BB :)
Fakt , kurcze masakra może w marcu będą wolne pokoje i nas wezmą [emoji16] będę pierwsza to zajmę miejsce [emoji6]
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fakt , kurcze masakra może w marcu będą wolne pokoje i nas wezmą [emoji16] będę pierwsza to zajmę miejsce [emoji6]
A gdzie będziesz do tej szkoły rodzenia chodzić?A szkołe rodzenia "zrobię" w lublinie w rodzinnym mieście bo za free
I chyba o nasze poczucie chodzi najbardziej [emoji4]Ja kupowałam ten olejek ze słodkich migdałów w aptece geminni.
Ja Wam powiem że czy znajomości się ma czy nie to i tak dużo zależy od naszego organizmu. Bo jak akcja dobrze idzie i wszystko jest ok to ws yscy są fajni i dobrze nas traktują. Ja miałam znajomości na całym oddziale bo mama moja była kiedyś pielęgniarka na ginekologii i szczerze na nic chyba się one nie zdały bo nie dość że cisza wywoływania po 2 tyg, to rozwarcia nie było i nie szło nic do przodu, skończyło się CC bo młoda tętno zaczęła tracić. Także wiecie jak to z tymi znajomosciami. Jedynie my się pewniej czuć możemy.
pyszka uwielbiamy pizze, może też zrobimy pod koniec tygodniaZobacz załącznik 776564
Nasza kolacja, wyszły takie trzy. Będziemy jeszcze jutro ją jeść [emoji4][emoji4][emoji4]
Dziwne teraz już w większości może być partner przy porodzie a co dopiero odwiedziny, może jakieś choróbsko panowało [emoji53]Szpital w Gdyni ma różne opinie zasłyszane od różnych ludzi , nie wiadomo z jakiego przedziału wieloletniego pewnie[emoji14]Jak poczytałam opinie na trojmiasto.pl to oddział położniczo-ginekologiczny ma bardzo dobre opinie w sensie położne itp. dodatkowo na początku roku był wyremontowany sale dla mamusiek itp.
Koleżanki siostra rodziła w czerwcu no i po porodzie jak była na sali, to jej mąż nawet nie mógł do niej wejść tylko dziecko przez szybkę... także nie wiem czemu tak :/ czy to w pierwszej dobie tak jest czy o co chodzi...
będę musiała się dowiedzieć właśnie o co chodzi... do szkoły rodzenia chcemy chodzić właśnie do tego szpitala, żeby zobaczyć sale porodową i poznać wszystkie położne mniej więcej to podpytamy, bo ciężko mi sobie to wyobrazić ;-)Dziwne teraz już w większości może być partner przy porodzie a co dopiero odwiedziny, może jakieś choróbsko panowało [emoji53]
No właśnie, dziwne [emoji3]będę musiała się dowiedzieć właśnie o co chodzi... do szkoły rodzenia chcemy chodzić właśnie do tego szpitala, żeby zobaczyć sale porodową i poznać wszystkie położne mniej więcej to podpytamy, bo ciężko mi sobie to wyobrazić ;-)