reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja kupowałam ten olejek ze słodkich migdałów w aptece geminni.

Ja Wam powiem że czy znajomości się ma czy nie to i tak dużo zależy od naszego organizmu. Bo jak akcja dobrze idzie i wszystko jest ok to ws yscy są fajni i dobrze nas traktują. Ja miałam znajomości na całym oddziale bo mama moja była kiedyś pielęgniarka na ginekologii i szczerze na nic chyba się one nie zdały bo nie dość że cisza wywoływania po 2 tyg, to rozwarcia nie było i nie szło nic do przodu, skończyło się CC bo młoda tętno zaczęła tracić. Także wiecie jak to z tymi znajomosciami. Jedynie my się pewniej czuć możemy.
I chyba o nasze poczucie chodzi najbardziej [emoji4]

1475606404471.jpg

Nasza kolacja, wyszły takie trzy. Będziemy jeszcze jutro ją jeść [emoji4][emoji4][emoji4]

Załączniki

• 1475606404471.jpg
    1475606404471.jpg
    74,9 KB · Wyświetleń: 160
Szpital w Gdyni ma różne opinie zasłyszane od różnych ludzi , nie wiadomo z jakiego przedziału wieloletniego pewnie :p Jak poczytałam opinie na trojmiasto.pl to oddział położniczo-ginekologiczny ma bardzo dobre opinie w sensie położne itp. dodatkowo na początku roku był wyremontowany sale dla mamusiek itp.

Koleżanki siostra rodziła w czerwcu no i po porodzie jak była na sali, to jej mąż nawet nie mógł do niej wejść tylko dziecko przez szybkę... także nie wiem czemu tak :/ czy to w pierwszej dobie tak jest czy o co chodzi...

Szpital w Gdyni ma różne opinie zasłyszane od różnych ludzi , nie wiadomo z jakiego przedziału wieloletniego pewnie[emoji14]Jak poczytałam opinie na trojmiasto.pl to oddział położniczo-ginekologiczny ma bardzo dobre opinie w sensie położne itp. dodatkowo na początku roku był wyremontowany sale dla mamusiek itp.

Koleżanki siostra rodziła w czerwcu no i po porodzie jak była na sali, to jej mąż nawet nie mógł do niej wejść tylko dziecko przez szybkę... także nie wiem czemu tak :/ czy to w pierwszej dobie tak jest czy o co chodzi...
Dziwne teraz już w większości może być partner przy porodzie a co dopiero odwiedziny, może jakieś choróbsko panowało [emoji53]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Dziwne teraz już w większości może być partner przy porodzie a co dopiero odwiedziny, może jakieś choróbsko panowało [emoji53]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
będę musiała się dowiedzieć właśnie o co chodzi... do szkoły rodzenia chcemy chodzić właśnie do tego szpitala, żeby zobaczyć sale porodową i poznać wszystkie położne mniej więcej to podpytamy, bo ciężko mi sobie to wyobrazić ;-)

reklama
Ja rodziłam w św.zofii wiadomo, że jak wszystkie sale zajęte to nawet jak położną opłacicie to nie będzie gdzie. Ja byłam zadowolona z położnej bardzo, miałam ich dwie zmiany i ta druga była lepsza. Myślałam, żeby teraz ja opłacić, ale podrożało i 2 tys nie dam + znieczulenie 600 zł.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Do góry