Wejdź na grupy, znajdź marzec 2017 i tam trzeba wysłac prośbę o dodanie. Oczywiście przyjmujemy tylko aktywne mamusiejestem bardzo chętna
reklama
kama8-)
Zaangażowana w BB
ja też myślałam że po toalecie będzie lepiej zwłaszcza po "dwójeczce" jednak się przeliczyłam ;/Ja w sumie co wieczor mam wielki brzuch ale cieższy jest jesli na obiad zjem cos ciezkostrawnego i tez tak ciągnie cos w srodku jakby miejsca tam bylo malo..nieprzyjemne uczucie. Ale jak tak czuje to staram sie isc do wc. Czasem samo siusiu daje choc małą poprawe zawsze troszke wolnej przestrzeni sie w srodku zrobi Poki co odpukac ale z "dwujeczka" w wc narazie jest ok (codziennie) może to dzieki owsiance na śniadanie
JegoBaba
Fanka BB :)
2 dni mnie nie było a tu tyle stron do nadrobienia
Ja już czuję moją Niunię od kilku dni Ale się cieszę
Ja już czuję moją Niunię od kilku dni Ale się cieszę
anik.
Mama Krzysia :)
Tyle się naczytałam o spaniu na prawym boku, że troszkę zaczynam się obawiać, czy to na pewno bezpieczne dla Dzidziusia kotki do miziania i głaskania
Ja sie po protu budzę na prawym boku i cóż mam zrobić Poza tym, nie sądzę, by spanie na prawym boku stanowiło zagrożenie dla dzidziusia
A co do kotów - ciekawe jak zareagują na takie maleństwo.
emilja0308
Moja kotka Migotka jest cos chora, chodzi osowiala i wydziela strasznie duzo sliny, a i jest mniej aktywna, caly dzien spi, nawet jesc nie chce
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
anik.
Mama Krzysia :)
Oj, to może warto z nią do weta podjechać?
Ja młodszą muszę wysterylizować, bo już podsikiwać zaczyna.
emilja0308
Moja mama ja wziela do lekarza mi narazie nie pozwalaja jej dotykac chyba ze lekarz powie ze wszystko z nia oki tylko staroscOj, to może warto z nią do weta podjechać?
Leż dużo, ja też mam takie bóle, ale wszystko jest w porządku, musimy to przejść Kochana :*Ja już myślałam że mi przechodzi, ale niestety nadal kuje mnie brzuch i jest taki wzdęty że masakra. Najgorzej jest jak wracam z toalety. Brzuch od tego napięcia tak mnie ciągnie, że jak siedzę to muszę powoli się prostować bo w przeciwnym wypadku ból się nasila.
Ja zz tym prawym bokiem też tak mam, tyle, że ja od zawsze spałam na prawym i ciężko się teraz przestawić oby kociaki nie były zazdrosneJa sie po protu budzę na prawym boku i cóż mam zrobić Poza tym, nie sądzę, by spanie na prawym boku stanowiło zagrożenie dla dzidziusia
A co do kotów - ciekawe jak zareagują na takie maleństwo.
reklama