My też myślimy nad Stasiem ja myślałam na Nelą, ale mojemu się nie podoba, nie dawaj Maja, bo znam ten ból, sama mam tak na imię i to co chłopcy w dzieciństwie potrafili zrymować z moim imieniem, to tylko ja wiem ile się napłakałam :/ teraz mamy dylemat między Stasiem, a Olkiem dla chłopca, a dla dziewczynki, Zosia, albo HaniaMi dla dziewczynek podobało się dużo imion, ale chcieliśmy jakieś krótkie. Ja bardzo chcę imię Nela, mężowi jeszcze średnio się widzi... inne pozycje to była Maja, Pola
Dla chłopczyka gorzej przynajmniej z mojej strony. Mężowi podobają się stare, polskie imiona. Stasiu albo Franio
reklama
O matko, mniam!!! Daj trochęJa dopiero co duży gar gotowalam. I coś czuje, ze za niedługo znów ugotuje
A dzisiaj robie kalafiorowa i gulasz na plackach ziemniaczanych dla chłopaków (ja zjem samego placka ze śmietaną)
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mojego przekonam do imienia NelaMy też myślimy nad Stasiem ja myślałam na Nelą, ale mojemu się nie podoba, nie dawaj Maja, bo znam ten ból, sama mam tak na imię i to co chłopcy w dzieciństwie potrafili zrymować z moim imieniem, to tylko ja wiem ile się napłakałam :/ teraz mamy dylemat między Stasiem, a Olkiem dla chłopca, a dla dziewczynki, Zosia, albo Hania
Hania ładnie, moja mama ma tak na imię <3
Ojj skądś to znamy, ciągle brzuszek boli, rób co chcesz, a on i tak boli, brr. Ja dzisiaj pół nocy nie spałam, bo oczy jak 5zł i patrzymy w sufit :/ dziewczyny w jakich pozycjach śpicie w nocy?mnie dziś też ból brzucha obudził i kłucie, ale to chyba wzdęcia u mnie nie umiem sobie z tym radzić i zaczyna mnie to męczyć... puszczenie bączka nie pomaga
nie martw się tylko na zapas :* dalej Cię boli?
boli już mniej... wstałam z łóżka pochodziłam troszkę po domu, wypiłam siemię lniane i wypiłam gorącą herbatę... po pół godziny poczułam jak nagle zaczynają uchodzić gazy. Nawet napięcie brzucha mi chyba trochę spadło... Stresa mam ogromnego, mam nadzieję, że dziecku nic nie zaszkodzi... na szczęście wizytę mam już w środę i muszę koniecznie porozmawiać z lekarzem o tych objawach.
Wyczytałam że herbatka z kopru włoskiego jest dobra na te dolegliwości. Chyba trzeba będzie się w nią zaopatrzyć na wypadek takich niespodzianek
Widzę, że wszystkie mamy te same problemy... Wzdęcia, zaparcia, one powodują ból, rwanie podbrzusza, a my musimy się zamartwiać :/ będzie dobrze :*
katherinne
Fanka BB :)
Ja dziś zasnęłam o 5 (sic!) a o 5:37 mój syn przyszedł mi już wyśpiewywać cały repertuar piosenek poznanych w przedszkolu i recytować wierszyki, które akurat mu się przypomniały a które ja słyszałam po raz pierwszy w życiu
Wiecie co, a ja mam 16 tc ukończony i nadal zdarza mi się obudzić na brzuchu.. .Nie wiem, jak mi się to udaje.
Wiecie co, a ja mam 16 tc ukończony i nadal zdarza mi się obudzić na brzuchu.. .Nie wiem, jak mi się to udaje.
Powiem Wam ze że uważam że dla chłopaka trudniej imię wybrać. My jeszcze nie zastanawialiśmy się tylko córcia kombinuje jak.nazwie. Wymyśliła ostatnio ze chłopczyk będzie Aleksander a dziewczynka Ala Ostatecznie mogę się zgodzić tyle uważam że dziwnie będzie Aleksandra i Aleksander
Za pół godz muszę iść po Ole do szkoly a tu nadal leje wrrr.. ..
Ja śpię z poduszka dla ciężarnych z motherhood i odkąd ja mam to rzadko mam problemy ze snem, w końcu jest mi wygodnie.Ojj skądś to znamy, ciągle brzuszek boli, rób co chcesz, a on i tak boli, brr. Ja dzisiaj pół nocy nie spałam, bo oczy jak 5zł i patrzymy w sufit :/ dziewczyny w jakich pozycjach śpicie w nocy?
reklama
Hehe nie wiem, czy wszystkie mamy takie same upodobania odnośnie imion, czy to taki zbieg okoliczności wszystkie imiona, które dziewczyny piszecie, były u nas przerabiane :d Ola, Ala, Hania, Stasiu, OlekPowiem Wam ze że uważam że dla chłopaka trudniej imię wybrać. My jeszcze nie zastanawialiśmy się tylko córcia kombinuje jak.nazwie. Wymyśliła ostatnio ze chłopczyk będzie Aleksander a dziewczynka Ala Ostatecznie mogę się zgodzić tyle uważam że dziwnie będzie Aleksandra i Aleksander