reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja bylam 3 razy ale u swojego lekarza tylko1,bo na urlop sie wybral i wraca w pon dopiero a ja wbijam do niego we wtorek.
Raz bylam u innego bo bole sie bardzo nasilily,a ze pakiet wykupiony to sie wbilam dla spokoju i w sobote bylam na IP(tez przez bole itd) i murzynek mnie badal hehe

f2w33e3ked0rvfua.png

reklama
jestem z Częstochowy. Rety! ja od początku mam 5kg na plusie jestem przerażona (chociaz mam nadzieje ze poszlo gdzie trzeba - biustonosze 2rozmiary wieksza hihi..) ja po pierwszej ciazy zdecydowalam ze bede latac prywatnie.. i tak wizyty mam co 3tyg - badania+usg - i skierowanie na prenatalne chyba mają jakiś układ z pracownią. słyszałam, że na prenatalnych pobierają też krew zresztą, któraś wspominała... orientujecie się po co?;)

reklama
Do góry