reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
asica:) a tak,ty też?

f2w3rjjgqcxmp5c7.png

Witam ;) 15.07 powinnam dostać @ lecz 5 dni przed terminem miałam lekkie plamienie które trwało 2 dni o kolorze różowym. Robiłam wtedy 2 testy tej samej firmy i wyszły negatywne , @ spoznia mi się juz miesiąc , bola mnie piersi i czasami pobolewa w brzuchu jak na @ . Robiłam 3 dni temu test i wyszła na nim 2 blada kreska lecz widoczna i tak już została , czy myślicie że to ciąża? ;)

Witam ;) 15.07 powinnam dostać @ lecz 5 dni przed terminem miałam lekkie plamienie które trwało 2 dni o kolorze różowym. Robiłam wtedy 2 testy tej samej firmy i wyszły negatywne , @ spoznia mi się juz miesiąc , bola mnie piersi i czasami pobolewa w brzuchu jak na @ . Robiłam 3 dni temu test i wyszła na nim 2 blada kreska lecz widoczna i tak już została , czy myślicie że to ciąża? ;)
Nawet blada kreska z reguły oznacza ciąże. Zrób sobie test beta Hcg i bedziesz miała wtedy pewność.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry