reklama
Ja miałam 1,500 a w ciąży zrobiło się 4,500! Biorę eutyrox 75Dziewczyny odebrałam wyniki tarczycy. Generalnie są w normie wyszło 0,90 a norma w dół jest 0,350. W lutym tego roku tsh było na poziomie 1,560 a teraz spadło. Nie wiem czy to w normie jest?
Zuzia92
Zaangażowana w BB
Nie o tej zamknietej.To chyba nie o tej grupie piszesz
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
http://www.suwaczek.pl/cache/2a117c2f04.png?html
anik.
Mama Krzysia :)
Kurcze ale podskoczylo!Ja miałam 1,500 a w ciąży zrobiło się 4,500! Biorę eutyrox 75
Mówią, że ktoś musi umrzeć żeby ktoś mógł się narodzić. O 17:45 zmarła moja kochana Babcia
Ciekawa1234
Zaciekawiona BB
Witam 15.07 powinnam dostać @ lecz 5 dni przed terminem miałam lekkie plamienie które trwało 2 dni o kolorze różowym. Robiłam wtedy 2 testy tej samej firmy i wyszły negatywne , @ spoznia mi się juz miesiąc , bola mnie piersi i czasami pobolewa w brzuchu jak na @ . Robiłam 3 dni temu test i wyszła na nim 2 blada kreska lecz widoczna i tak już została , czy myślicie że to ciąża?
EveningStar
Zaciekawiona BB
Bardzo mi przykro. Trzymaj się.Kurcze ale podskoczylo!
Mówią, że ktoś musi umrzeć żeby ktoś mógł się narodzić. O 17:45 zmarła moja kochana Babcia
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
EveningStar
Zaciekawiona BB
Nawet blada kreska z reguły oznacza ciąże. Zrób sobie test beta Hcg i bedziesz miała wtedy pewność.Witam 15.07 powinnam dostać @ lecz 5 dni przed terminem miałam lekkie plamienie które trwało 2 dni o kolorze różowym. Robiłam wtedy 2 testy tej samej firmy i wyszły negatywne , @ spoznia mi się juz miesiąc , bola mnie piersi i czasami pobolewa w brzuchu jak na @ . Robiłam 3 dni temu test i wyszła na nim 2 blada kreska lecz widoczna i tak już została , czy myślicie że to ciąża?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Asica66
Fanka BB :)
Gratuluję serduszkaJestem po wizycie u lekarza SERDUSZKO BIJE, dzidzia się pięknie rozwija ma aż 2 cm z OM 9 tydz 2 dzień a z USG 8 tydzień 4 dzień
PRENATALNE mam 5 wrzesnia