Jak najszybciej, jak nie możesz to zrób tsh i sprawdź czy nie jest zły wynik.Mamusie, mam pytanie! Jak mam niedoczynnosc tarczycy i jestem w 5tc to od razu trzeba isc do endokrynologa? Bo mam wizyte na pazdziernik a wczesniej chyba mnie nie przyjmie bo do niej zawsze tyle ludzi. Powinnam isc szybko prywatnie? Teraz biore 88mg Euthyroxu
reklama
eveee
Moderatorka
Zdecydowanie leć od razu. W pierszych tygodniach tarczyca jest najważniejsza!Mamusie, mam pytanie! Jak mam niedoczynnosc tarczycy i jestem w 5tc to od razu trzeba isc do endokrynologa? Bo mam wizyte na pazdziernik a wczesniej chyba mnie nie przyjmie bo do niej zawsze tyle ludzi. Powinnam isc szybko prywatnie? Teraz biore 88mg Euthyroxu
eveee
Moderatorka
Oooo to u Ciebie jeszcze bardzo wcześnie. Spokojnie, wszystko będzie dobrze. Pojawi się i zarodek i serduszko.
Ola_fasola
Moderatorka
Kamylcia
Fanka BB :)
Nie ale słyszałam głośno i wyraźnie zdjęcie kropka mam ;-)[/QU
gratulacje !! a który u Ciebie tydzień? u mnie jutro pierwsza wizyta boje się jak nie wiem...
Ola_fasola
Moderatorka
Na Kasprzaka, mała osiedlowa przychodnia. Dr Agnieszka Hoffman. Ona przyjmuje też prywatnie w Mysiadle pod Warszawą. Jak widać wiele zależy od człowieka a nie od tego czy prywatnie czy państwowo.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez mi sie tak zdaje, ja w tej samej przychodni na NFZ byłam 2 razy i za każdym razem u innej doktor bo ta która ma mi prowadzić była na urlopie ale obie sa fajne
lilija
Fanka BB :)
Ongiś kciuki!Czekam w kolejce, za chwilę wizyta... Boję się jakoś tak denerwuje jakbym pierwszy raz szła ;-)
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
reklama
Będzie dobrze! Czekamy na infoCzekam w kolejce, za chwilę wizyta... Boję się jakoś tak denerwuje jakbym pierwszy raz szła ;-)
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom