reklama
misiunia27
Fanka BB :)
Kulka nie martw się na zapas!! Mój wyglądał podobnie na początku 5 tygodnia o ile dobrze pamiętam a teraz serducho jak dzwonMi nawet nic nie mierzyła..... Kurczę moze to puste jajo ?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Asica66
Według usg 7 tydzień a według ostatniej miesiączki 7 tydzień i 5 dni. Karte dostanę za dwa tygodnie dostałam dużo badań prywatnie. No i prenatalne prywatnie i nie wiem czy mam robić?lekarz mówi żeby zrobić. Muszę jechać do innego miasta żeby zrobić badania koszt ok. 400 zł
lilija
I bardzo dobrze! W poprzedniej ciąży tez poszłam niemal od razu, ale z powodu mocnych bólów podbrzusza i niebezpiecznego zawodu. Niby maja obowiązek przenieść na odpowiednie stanowisko, ale nie chciałam na ta chwilkę przeskakiwać.Ja też jestem na zwolnieniu , u mnie nie było nawet wyjścia bo najpierw zachorowałam ,chwyciło mnie jakies przeziębienie , w tym czasie zaczęłam plamić to tym bardziej musiałam leżeć i się oszczędzać.
Ja jestem na macierzyńskim do połowy sierpnia, później mam do wybrania zaległy urlop półtora miesiaca, ale go zostawię sobie na później.
Kulka spokojnie, nie ma co porównywać z poprzednia ciążą, kazda inaczej się rozwija, inne tempo. Twoja ciąża jest jeszcze bardzo wczesna - luuuzik kochana!Mi nawet nic nie mierzyła..... Kurczę moze to puste jajo ?
Asica66 , 400zł? O boziu dlaczego aż tyle? Może podstawowe jak morfologia, mocz , zrób ze skierowaniem od rodzinnego? Zawsze troszke taniej. Jeszcze będzie na co wydawać kasę
Dziewczyny Pani doktor od razu zwiększyła mi eutyrox na tarczycę i kazała brać joding 200 zamiast suplementów ze wszystkim...
Zbadała na fotelu, wszystko ok, usg dopiero 02.08, kolejna wizyta 04.08 i tam już wszystkie skierowania i cała reszta, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze na usg.
Pozdrawiam :-)
Zbadała na fotelu, wszystko ok, usg dopiero 02.08, kolejna wizyta 04.08 i tam już wszystkie skierowania i cała reszta, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze na usg.
Pozdrawiam :-)
Dzis u mnie 5+1
Mi nawet nic nie mierzyła..... Kurczę moze to puste jajo ?
kulka ponownie pisze, ze u mnie w 5+5 był tez tylko pęcherzyk, tydzien pózniej zarodek i serduszko, także spokojnie
reklama
Hej
Dziś leniwy dzień u mnie.
Asica, ale jak jest tak nisko to jest jakieś zagrożenie?
A ja teraz na papierze miałam brązową nitkę I to już któryś raz w przeciągu kilku dni. Biorę Luteinę, Acard i kwas foliowy. staram się leżeć ale przy dwulatce się nie da za bardzo.
Dziś leniwy dzień u mnie.
Asica, ale jak jest tak nisko to jest jakieś zagrożenie?
A ja teraz na papierze miałam brązową nitkę I to już któryś raz w przeciągu kilku dni. Biorę Luteinę, Acard i kwas foliowy. staram się leżeć ale przy dwulatce się nie da za bardzo.