reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ola_fasola to i tak długo pracowałaś w pierwszej ciąży, no ja tym razem planuję dłużej popracować ale jeśli miałabym się męczyć to odpuszczę szybciej. nie chcę po prostu żeby czas mi się dłużył w domu.

reklama
A ja sie umówiłam na prenatalne na 23 sierpnia :) bedzie 13 tydzień :) mój lekarz wystawia na prenatalne skierowanie na NFZ . Na połówkowe juz nie . Do niego chodzę prywatnie . Ale ! Zawsze byłam za chodzeniem do lekarzy prywatnie bo jest całkowicie inna obsługa :) wiec dzwonię sie umówić na NFZ na prenatalne i krowa taka nieprzyjemna !!! Oczywiście jeśli idę na NFZ to z mężem nie można wchodzić !!! Prywatnie można :) zdjęcie tez tylko prywatnie ! I weź tutaj chodź na NFZ jak tak ludzi traktują . Aż sie głupio poczułam . Ale mowię w dupie mam , całe życie wszędzie prywatnie to raz mogę iść na NFZ . No ale podejście masakra.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chodzę na NFZ i do Medicover. I o niebo lepiej mam na NFZ. Pani dr robi mi usg co wizytę, chociaż na chwilkę zagląda. Wizyta szczegółowa i zawsze wszystko wytłumaczone. W medicover Pani zaproponowała test Pappa, nic nie wytłumaczyła, bardziej nastraszyla. Wizyta 10 minut... Ale o zwolnienie obydwie pytają czy dać.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Izus gdzie chodzisz państwowo? U mnie panstwowo tez za każdym razem usg i pani doktor bardzo miła.

Na Kasprzaka, mała osiedlowa przychodnia. Dr Agnieszka Hoffman. Ona przyjmuje też prywatnie w Mysiadle pod Warszawą. Jak widać wiele zależy od człowieka a nie od tego czy prywatnie czy państwowo.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

image.jpeg

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    554 KB · Wyświetleń: 287
Nie wiem za bardzo ile ma pęcherzyk pani dr tak na szybko usg zrobiła zeby sprawdzić czy jest w macicy. Mam wielka nadzieje ze wszystko bedzie ok

reklama
Mamusie, mam pytanie! Jak mam niedoczynnosc tarczycy i jestem w 5tc to od razu trzeba isc do endokrynologa? Bo mam wizyte na pazdziernik a wczesniej chyba mnie nie przyjmie bo do niej zawsze tyle ludzi. Powinnam isc szybko prywatnie? Teraz biore 88mg Euthyroxu

Do góry