reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

... Ja sie pochwale ze wczoraj kupiłam 2 pary bodow w rozmiarze 50 i skarpetki malusie :):)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

super :) ja też pewnie w niedługim czasie będę czekac na promocje w smyku i będę uzupełniać zakupy dla maleństwa, bo mam dużo ślicznych nie zniszczonych ciuszków po starszym synu, te od urodzenia do około 7 miesiąca życia mam (body, śpiochy, pajace, dresiki)odkładałam te najładniejsze dla drugiego dziecka.

Może utworzymy watek z zakupami dla dzidziusiów, dla mam- może razem zakupy dla mamy i dzidziusia......
i jakiś wózkowy albo wózkowy w zakupach?

reklama
Dziewczyny mam pytanko czy któraś jeszcze oprócz mnie bierze póki co tylko i wyłącznie kwas foliowy 0,4?pytałam gina,mówił że narazie nie ma potrzeby brania witamin hm już sama nie wiem

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

Nela tez biore przede wszystkim kwas foliowy, lekarz powiedział mi to samo. Mam witaminy w domu z czasów karmienia i je czasami też wezme, ale nie spinam się.
Nie robiłaś jeszcze wszystkich zalecanych badan co nie? Pewnie jak pójdziesz z wynikami do lekarza i zobaczy,że cos nie tak to Ci dopiero wtedy będzie kazał.

Inga90 nie bój się, bedzie dobrze !

Któraś pisała o Bieszczadach . Nigdy nie byliśmy, marzy nam się od zawsze, ale zawsze wychodzi ostatecznie co innego. Moim drugim marzeniem podróżniczym jest Japonia. Kocham ta kulturę! Fascynuje mnie w każdym aspekcie!

MoniaKari a więc czy mozna uznać,że szał wyprawkowy sie rozpoczyna ?:D

Założę wątek wyprawkowy , co wy na to ?

Ja dziewczynki dopiero posprzątalam mała mi zaśnie zaraz to se położę :-D dzisiaj się czuje super jutro mam wizytę serduszkowa zaczynam się bać :-(

madziek przepraszam , nie zauwazyłam Twojego posta wczesniej. Utworzyłam juz watek - mam nadzieję ,że nie jestes zła.

MoniaKari proszę wejść na watek i się pochwalić w formie zdjęć;)

lilija zakładaj wyprawkowy! Przyda się, bo ja jestem zielona w temacie (pierwsza ciąża). Choć ja raczej poczekam do późnej jesieni/zimy z zakupami.

Hej :-) :)

Ja przed 9 wyszłam z córcia na plac zabaw na półtorej godzinki. A teraz w domku, bo na dworze upał...:sorry2:

Lilija, no fajny pomysł z tym wątkiem :tak:

A mi ani nie kręci się w głowie mdłości nie mam, czasem brzuch zaboli no i piersi przy dotyku bolą.

Mi sie dzis kompletnie nic nie chce.. Ale robie powoli, po weekendzie zawsze bałagan jest :( najchętniej poszła bym spac ale musze małą mieć na oku bo poszła na dwór :/ i obiad trzeba zrobic a tak mi sie nie chce, u nas jest dzis gorąco i duszno [emoji849]

74709jcg0i411sm0.png

3i49gu1r2xa60x11.png

reklama
Do góry