reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

A ja już się rozglądam za wakacjami na następny rok i tak się zastanawiam gdzie tu z małym bąblem by pojechać. Nie wiem czy samolot, czy auto... w tym roku byliśmy w Hiszpanii z Lilą i było super. Tyle że nie chcielibyśmy znowu w to samo miejsce...
Ja w zeszłym roku z Nadia w Turcji byłam :-D mała pierwszy raz samolotem leciała ;-)

reklama
Monia napewno badanie na borelioze ale za jakiś czas dopiero.
My mamy działkę z lasem :D ale w ogóle do niego nie chodzę bo sie boje i brzydzę robactwa i licznych zab które tam na mnie czychaja ;)

Turcja, Tunezja, Francja z wiadomych względów teraz odpada... [emoji46]

W gdzie w hiszpani byliście ? My za rok w sierpniu tez chyba gdzieś pojedziemy, bo jednak polskie morze i temperatury tam to nie dla mnie. Bułgaria jest spoko, blisko, nie ma masakrycznych upałów i nie jest droga. Rok temu byliśmy i bardzo nam sie podobało, wiadomo sa miejsca bardziej egzotyczne z tych bliższych kierunków ale z małym dzieckiem nie ma co sie pchać w 40c.

74709jcg0i411sm0.png

3i49gu1r2xa60x11.png

Polecam Galicje w Hiszpani. Piękne widoki i spokój. Byliśmy w maju. Rok temu była Tajlandia, urokliwy i niesamowicie tajemniczy kraj

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć marcóweczki :-)
Powiedzcie mi proszę jakie bierzecie witaminy teraz jak już wiecie o fasolkach, czy lekarz przepisał jakieś konkretne czy takie ogólnodostępne dla przyszłych mam?

A może Albania ?☺ Miałam się w tym roku wybrać ale niestety plany się troszkę pomieszaly ale myślę że w następne wakacje właśnie się tam wybiorę ☺

reklama
W gdzie w hiszpani byliście ? My za rok w sierpniu tez chyba gdzieś pojedziemy, bo jednak polskie morze i temperatury tam to nie dla mnie. Bułgaria jest spoko, blisko, nie ma masakrycznych upałów i nie jest droga. Rok temu byliśmy i bardzo nam sie podobało, wiadomo sa miejsca bardziej egzotyczne z tych bliższych kierunków ale z małym dzieckiem nie ma co sie pchać w 40c.

74709jcg0i411sm0.png

3i49gu1r2xa60x11.png
My byliśmy 2 tygodnie w okolicy Alicante. Lot i kwatera na własną rękę. Świetna pogoda na przełomie maja i czerwca, piękne, piaszczyste plaże, ciepłe może. Niedaleko Benidorm z delfinarium i ogromnym aquaparkiem. Zwiedziliśmy Alicante, Torrevieja, Kartaginę, aczkolwiek głównie plaża. [emoji4]Tylko niestety drogo w sklepach, ale za 2 tygodnie ze wszystkim na nas troje wyszło 5000 pln, więc jak na Hiszpanię to niedrogo.
Na następny rok myślę o północnych Włoszech lub Chorwacji. I chyba jednak samochodem, wtedy można wszystko zabrać dla malucha.
W Bułgarii byliśmy na Złotych Piaskach w podróży poślubnej i też było super. Mousaka była pyszna i fajny hotel mieliśmy. [emoji4]

Do góry