reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Dzien dobry :)
mydestiny masz jak najbardziej prawo do swojego zdania. Ja trochę Cię nie rozumiem bo pełno tu sprzeczności, z każdej teorii wyciągnięte co pasuje i zlepione w całość. Ale każdy z nas wybiera kryteria którymi się kieruje w życiu :) ja jako zupełny liberał szanuje twoje zdanie, a rownocześnie jestem za aborcją, in vitro, czy eutanazją. Bo po prostu uważam, że nikt nie ma prawa decydować za nas o naszym życiu. Nie znaczy to, że sama zdecydowałabym się np na aborcje. Po prostu szanuję wybory ludzi które decydują o ich życiu- bo kto jak nie oni mają je podejmować. Ale Ty też jesteś jeszcze młodziutka - nie obraź się, po studiach. Ja mając 26 lat też miałam w głowie frazesy. Życie szybko je weryfikuje. Więc dla większej świadomości tak, poznania swoich potrzeb i swojego ciała. Ale na to potrzeba pewnej dojrzałości. Niektórzy potrzebują wiary by przetrwać, inni (jak ja)- opierają się na faktach i to ich uspakaja :) każda z nas jest inna :)
Tymczasem jałowa dyskusja tu nam wyszła, a mamy wsród nas dziewczyny które wyjątkowo potrzebują wsparcia i na tym powinniśmy się skupić, po to jest to forum :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamusie [emoji4]ja właśnie w szpitalu czekam na badanie krwi na betę ale mam złe przeczucia od wczoraj plamienie zmieniło się w okres ☹️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie przyszłe mamusie [emoji4]ja właśnie w szpitalu czekam na badanie krwi na betę ale mam złe przeczucia od wczoraj plamienie zmieniło się w okres ☹️

Powodzenia ! Oby było wszystko dobrze !

74709jcg0i411sm0.png

Dzien dobry :)
mydestiny masz jak najbardziej prawo do swojego zdania. Ja trochę Cię nie rozumiem bo pełno tu sprzeczności, z każdej teorii wyciągnięte co pasuje i zlepione w całość. Ale każdy z nas wybiera kryteria którymi się kieruje w życiu :) ja jako zupełny liberał szanuje twoje zdanie, a rownocześnie jestem za aborcją, in vitro, czy eutanazją. Bo po prostu uważam, że nikt nie ma prawa decydować za nas o naszym życiu. Nie znaczy to, że sama zdecydowałabym się np na aborcje. Po prostu szanuję wybory ludzi które decydują o ich życiu- bo kto jak nie oni mają je podejmować. Ale Ty też jesteś jeszcze młodziutka - nie obraź się, po studiach. Ja mając 26 lat też miałam w głowie frazesy. Życie szybko je weryfikuje. Więc dla większej świadomości tak, poznania swoich potrzeb i swojego ciała. Ale na to potrzeba pewnej dojrzałości. Niektórzy potrzebują wiary by przetrwać, inni (jak ja)- opierają się na faktach i to ich uspakaja :) każda z nas jest inna :)
Tymczasem jałowa dyskusja tu nam wyszła, a mamy wsród nas dziewczyny które wyjątkowo potrzebują wsparcia i na tym powinniśmy się skupić, po to jest to forum :)

Akurat wiek tu nie ma nic do rzeczy. Sama mam 28 lat, więc jestem niewiele starsza od mydestiny. Jednak tak jak piszesz, z każdej teorii coś wyciągnięte i zlepione w całość.

Moim zdaniem, dalsza dyskusja nie ma sensu. Poruszone zostały tematy bardzo kontrowersyjne, gdzie zawsze dochodzi do sporu. Uważam, że każdy w tej kwestii ma swoją opinię i często się będą różnić, dlatego zamknijmy ten temat i już. :)

Trzymam kciuki za piękną betę! &&&&&

A ja dziś usg o 11:40. Trzymajcie kciuki żeby był zarodek i serduszko! Nawet mdłości dziś nie mam, chyba dlatego, że myślę zupełnie o czymś innym

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie śliczne serduszko! :) Nie ma innej opcji!

reklama
Ja też trzymam kciuki!!!
Ejjj serio trzeba dziś pracować? Już takie dwa buble dziś mailowo trzasnęłam (dobrze że wewnątrzfirmowe i się z tego pośmialiśmy...ale jakbym na zewnątrz cos takiego puściła to ugh) :(

Do góry