reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Dzien dobry :)
mydestiny masz jak najbardziej prawo do swojego zdania. Ja trochę Cię nie rozumiem bo pełno tu sprzeczności, z każdej teorii wyciągnięte co pasuje i zlepione w całość. Ale każdy z nas wybiera kryteria którymi się kieruje w życiu :) ja jako zupełny liberał szanuje twoje zdanie, a rownocześnie jestem za aborcją, in vitro, czy eutanazją. Bo po prostu uważam, że nikt nie ma prawa decydować za nas o naszym życiu. Nie znaczy to, że sama zdecydowałabym się np na aborcje. Po prostu szanuję wybory ludzi które decydują o ich życiu- bo kto jak nie oni mają je podejmować. Ale Ty też jesteś jeszcze młodziutka - nie obraź się, po studiach. Ja mając 26 lat też miałam w głowie frazesy. Życie szybko je weryfikuje. Więc dla większej świadomości tak, poznania swoich potrzeb i swojego ciała. Ale na to potrzeba pewnej dojrzałości. Niektórzy potrzebują wiary by przetrwać, inni (jak ja)- opierają się na faktach i to ich uspakaja :) każda z nas jest inna :)
Tymczasem jałowa dyskusja tu nam wyszła, a mamy wsród nas dziewczyny które wyjątkowo potrzebują wsparcia i na tym powinniśmy się skupić, po to jest to forum :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamusie [emoji4]ja właśnie w szpitalu czekam na badanie krwi na betę ale mam złe przeczucia od wczoraj plamienie zmieniło się w okres ☹️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie przyszłe mamusie [emoji4]ja właśnie w szpitalu czekam na badanie krwi na betę ale mam złe przeczucia od wczoraj plamienie zmieniło się w okres ☹️

Powodzenia ! Oby było wszystko dobrze !

74709jcg0i411sm0.png

Dzien dobry :)
mydestiny masz jak najbardziej prawo do swojego zdania. Ja trochę Cię nie rozumiem bo pełno tu sprzeczności, z każdej teorii wyciągnięte co pasuje i zlepione w całość. Ale każdy z nas wybiera kryteria którymi się kieruje w życiu :) ja jako zupełny liberał szanuje twoje zdanie, a rownocześnie jestem za aborcją, in vitro, czy eutanazją. Bo po prostu uważam, że nikt nie ma prawa decydować za nas o naszym życiu. Nie znaczy to, że sama zdecydowałabym się np na aborcje. Po prostu szanuję wybory ludzi które decydują o ich życiu- bo kto jak nie oni mają je podejmować. Ale Ty też jesteś jeszcze młodziutka - nie obraź się, po studiach. Ja mając 26 lat też miałam w głowie frazesy. Życie szybko je weryfikuje. Więc dla większej świadomości tak, poznania swoich potrzeb i swojego ciała. Ale na to potrzeba pewnej dojrzałości. Niektórzy potrzebują wiary by przetrwać, inni (jak ja)- opierają się na faktach i to ich uspakaja :) każda z nas jest inna :)
Tymczasem jałowa dyskusja tu nam wyszła, a mamy wsród nas dziewczyny które wyjątkowo potrzebują wsparcia i na tym powinniśmy się skupić, po to jest to forum :)

Akurat wiek tu nie ma nic do rzeczy. Sama mam 28 lat, więc jestem niewiele starsza od mydestiny. Jednak tak jak piszesz, z każdej teorii coś wyciągnięte i zlepione w całość.

Moim zdaniem, dalsza dyskusja nie ma sensu. Poruszone zostały tematy bardzo kontrowersyjne, gdzie zawsze dochodzi do sporu. Uważam, że każdy w tej kwestii ma swoją opinię i często się będą różnić, dlatego zamknijmy ten temat i już. :)

Trzymam kciuki za piękną betę! &&&&&

A ja dziś usg o 11:40. Trzymajcie kciuki żeby był zarodek i serduszko! Nawet mdłości dziś nie mam, chyba dlatego, że myślę zupełnie o czymś innym

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie śliczne serduszko! :) Nie ma innej opcji!

reklama
Ja też trzymam kciuki!!!
Ejjj serio trzeba dziś pracować? Już takie dwa buble dziś mailowo trzasnęłam (dobrze że wewnątrzfirmowe i się z tego pośmialiśmy...ale jakbym na zewnątrz cos takiego puściła to ugh) :(

Do góry