Ola_fasola
Moderatorka
Albo do innego lekarza moze z lepszym usg ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dżoł... ja to w dobrej wierze. Pisałam Ci, że psychika dużo potrafi zdziałać. Nie wiem czyś wierząca, ale może się pomódl? Modlitwa działa jak medytacja, medytacja odsłania podświadomość... a ta jest kluczem do wszystkiego wmów sobie,że będzie dobrze. Uwierz w to.... a tak będzie... musisz tylko szczerze,prawdziwie uwierzyćWiesz, jakos nie jest mi do smiechu. Od placzu az mi sie jeczmienie na powiekach porobily [emoji27]
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ale o czym Ty piszesz? Jej beta spadła. I to znacząco. Po co karmić złudną nadzieją...? [emoji22][emoji46][emoji46][emoji46]Dżoł... ja to w dobrej wierze. Pisałam Ci, że psychika dużo potrafi zdziałać. Nie wiem czyś wierząca, ale może się pomódl? Modlitwa działa jak medytacja, medytacja odsłania podświadomość... a ta jest kluczem do wszystkiego wmów sobie,że będzie dobrze. Uwierz w to.... a tak będzie... musisz tylko szczerze,prawdziwie uwierzyć
Eveee a gdzie twój ginekolog przyjmuje ciężko się dostać? Może by mi pomógł?Mi się wydaje, że jeśli jest taki słaby przyrost to warto szybko skoczyć do lekarza po duphaston albo luteinę.
Ja sama do swojego gina idę dopiero 27.07. Prywatnie na Żelaznej.Eveee a gdzie twój ginekolog przyjmuje ciężko się dostać? Może by mi pomógł?
Pozostaje czekać.eveee nadzieję zawsze warto mieć ... Dopóki lekarz nie stwierdzi definitywnie że to koniec ciąży to nie poddałabym się i bym wierzyła, że wszystko jeszcze będzie dobrze...