reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Hej dziewczyny! Sa tu jakieś młode mamusie? ;) Sama mam dopiero 17 lat, na trzech rożnych testach 2 kreski :D według OM termin wychodzi mi na 16 marca, ale dzis sie wszystko okaże bo idę do giną ;)
O! Witam :) mamy taki sam termin :) dla Cb pewnie jestem już stara ;) ale czuje się na prawdę mlodo. Pozdrawiam!

Napisane na Redmi Note 2 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny
dżoł trzymam kciuki, zeby wszystko było dobrze z dzidziusiem!!
Ola progesteron nie trzeba na czczo
Kalolek nie polecam zeby dziecko spało tylko w wozku, z tego wzledu, ze tam nie jest dobry materac, jednak dziecko powinno spac na normalnym twardym materacu przystosowanym dla niemowlaków, lepiej kupic nawet małe łozeczko niz trzymac dziecko tylko w wozku, a poza tym jak sie przyzwyczai do bujania to bedzie bardzoo ciezko oduczyc.
co do łożeczka to my mamy po synku duze łozeczko, synek spi juz w normalnym swoim łozku, ale i tak na poczatek planuje kołyske jakas mała kolo łozka postawic

Dzięki :) mi też wydawało się ze wosk (pfu wózek...grrrrr autokorekta) nie może być tak wygodny jak łóżeczko... :) za kilka tygodni zaczniemy szukać intensywnie mebelków, wyprawki etc :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

U nas tak samo, łóżeczko używane tylko w nocy. Do jakiego wieku wasze dzieci spały w łóżeczku? Syn będzie miał 19 miesięcy gdy rodzenstwo się urodzi.

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój syn spał w łóżeczku do około 2,5 lat, potem od razu spał sam na sofie. kupiliśmy niską żeby w razie upadku nie poobijał się, ale nie było nigdy takiej sytuacji aby z niej spadł.
Teraz mam łóżeczko dla rodzeństwa i mam jeszcze wiklinowy kosz Mojżesza i zastanawiam się czy może na początek ten kosz....przy starszym synku go nie używałam, ale teraz tak mi coś po głowie chodzi....ew. zostanie u dziadków, bo tam też się przyda miejsce do spania dla maleństwa.

reklama
Dziewczyny pytanie z innej beczki czy progesteron bada sie na czczo ?? Musze zrobic jutro ...

74709jcg0i411sm0.png
Ja na czczo musiałam być na badaniach, bo cukier na czczo był badany o innym nie mówili. Zadzwoń do przychodni i dopytaj.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry