Truskawka89 liczę w takim razie,że może uda się w 13tyg czegoś dowiedzieć [emoji7]
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja od kilku dni mam tragiczna ...pryszcz na pryszczu...
Dżol ja na pierwszej wizycie byłam wg om 5.2, wg usg 6 tyg i serduszka jeszcze nie było ale był juz zarodek. Za 1,5 tyg mialam sie zgłosić czyli dzis.
Ja chyba mam anginę [emoji25] gardło boli gorączka rośnie kurde No !!!!!! Oby tylko z maluszkiem nic sie nie stało. Jadę wcześniej moze mnie przyjmie w sumie tylko usg mam mieć...
Z córką dowiedziałam się o płci w 6mc bo się chowała.Ja chciałabym córeczke,mimo,że już jedna w domu mam [emoji4]narazie przeżyć żadnych brak,choć nie ukrywam,że bardzo chciałabym już wiedzieć co będzie,oczywiście najważniejsze by było zdrowe,ale nie oszukujmy się każdy ma jakieś swoje typy [emoji6]w 13tyg idę pod koniec sierpnia na usg prenatalne spróbuję podpytać lekarza ale wątpię że ba tak wczesnym etapie coś mi powie,w 1 ciąży dopiero na polowkowym się dowiedziałam ,w sumie podejrzewam,że niektórzy lekarze nie chcą też tak wcześnie mówić żeby nie mylić pacjentki
Siedzę i czekam w poczekalni, jechałam tak szybko i z takim przejęciem ze zatrzymała mnie policja prawie sie poryczalam i mowie ze jestem chora z gorączka i jadę do lekarza serduszko podglądać a on na to dobra spisze panią i pani pojedzie Bo dzis sie urodził mój chrześniak [emoji3][emoji3][emoji3]i jeszcze powiedział ze rozmawiał z lekarzem i na na pewno jest wszystko dobrze uffff miałam szczęście .. Teraz tylko zeby było wszystko ok na usg .
Co do płci to my bardzo chcemy synka, mąż marzy zeby w końcu autka kupować a nie same lalki i koniki ale gdyby była córeczka to tez będziemy sie cieszyć, wstępnie mamy juz nawet imię. Ja jednak czuje ze to bedZie synek, z córeczka wiedziałam od razu ze to dziewczynka.
Duzo osob przed Toba? Uwazaj na drodze jak bedziesz wracac bo wariatow nie brakuje.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki oddychaj głębokoJedna osoba juz weszła, zaraz ja