No racja ciekawe jak teście, bo nie wiem czy L mówił ale nie chce dawać imienia innego tylko dlatego,żeby rodzice byli zadowoleni... :/Kiedys przywykna. Najlepiej to sami by chcieli wybierać a przeciez juz pokazali co mieli przy wybieraniu naszych[emoji4] teraz my i tylko my decydujemy
reklama
czarrownica
Fanka BB :)
Ja z typami poczekam aż określi się bratowa męża bo ma termin jakoś 2miesiące wcześniej. Bo później będzie gadanie i złości ze ona tak chciała dac na imię.
czarrownica
A moja teściowa będzie miała po nowym roku kolejnych troje wnucząt, więc na pewno będzie porownywanie...
Mojej koleżance na pewno podoba sie imię Pola, może sie obrazi ze tak chcemy nazwać
No,ale ja ogólnie to nie widzę problemu nawet w nazywaniu tak samo Każdy ma jednak inne podejście.
U mnie mama,ze do nazwiska nie będzie pasowało imię Pola No,ale jednym uchem wpuszczam drugim wypuszczam
No,ale ja ogólnie to nie widzę problemu nawet w nazywaniu tak samo Każdy ma jednak inne podejście.
U mnie mama,ze do nazwiska nie będzie pasowało imię Pola No,ale jednym uchem wpuszczam drugim wypuszczam
czarrownica
Ukochane bratowe [emoji6] mój mąż ma trzy...Mi przykladowo bratowa zabrala imie dla cory a nawet o nim nie mysleli...zreszta piosenke na 1 taniec na weselu też a nawet jej nie znala wczesniej heh..
Ojej taka typowa sciagara... nie cierpię takich typków ale mam z takimi styczność hie hie inaczej jak ktoś powie ze tez mu sie takie podoba czy imię czy piosenka ze tez o niej myśleli,a nie takie zajumanie perfidneMi przykladowo bratowa zabrala imie dla cory a nawet o nim nie mysleli...zreszta piosenke na 1 taniec na weselu też a nawet jej nie znala wczesniej heh..
reklama
czarrownica
U mnie prawie na miejscu, dzieciaczki będą razem do przedszkola i szkoły pewnie chodzily