reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Kiedys przywykna. Najlepiej to sami by chcieli wybierać a przeciez juz pokazali co mieli przy wybieraniu naszych[emoji4] teraz my i tylko my decydujemy

f2w3d5qpc12uvtti.png
No racja ciekawe jak teście, bo nie wiem czy L mówił :) ale nie chce dawać imienia innego tylko dlatego,żeby rodzice byli zadowoleni... :/

reklama
Ja w sumie nie wiem czy tescie wiedZa jakie chcemy. Przy mnie nie poruszali tematu wiec kij wie sle na pewno Porusza i ciekawa jestem reakcji. W sumie cala rodzinka pewnie będzie pytac troche pozniej

f2w3d5qpc12uvtti.png

Ja z typami poczekam aż określi się bratowa męża bo ma termin jakoś 2miesiące wcześniej. Bo później będzie gadanie i złości ze ona tak chciała dac na imię.

Mi przykladowo bratowa zabrala imie dla cory a nawet o nim nie mysleli...zreszta piosenke na 1 taniec na weselu też a nawet jej nie znala wczesniej heh..

f2w3d5qpc12uvtti.png

Mojej koleżance na pewno podoba sie imię Pola, może sie obrazi ze tak chcemy nazwać :)
No,ale ja ogólnie to nie widzę problemu nawet w nazywaniu tak samo ;) Każdy ma jednak inne podejście.
U mnie mama,ze do nazwiska nie będzie pasowało imię Pola :p No,ale jednym uchem wpuszczam drugim wypuszczam :p

Mi przykladowo bratowa zabrala imie dla cory a nawet o nim nie mysleli...zreszta piosenke na 1 taniec na weselu też a nawet jej nie znala wczesniej heh..

f2w3d5qpc12uvtti.png
Ojej taka typowa sciagara... nie cierpię takich typków :( ale mam z takimi styczność :D hie hie inaczej jak ktoś powie ze tez mu sie takie podoba czy imię czy piosenka ze tez o niej myśleli,a nie takie zajumanie perfidne ;)

reklama
Do góry