reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Kiedys przywykna. Najlepiej to sami by chcieli wybierać a przeciez juz pokazali co mieli przy wybieraniu naszych[emoji4] teraz my i tylko my decydujemy

f2w3d5qpc12uvtti.png
No racja ciekawe jak teście, bo nie wiem czy L mówił :) ale nie chce dawać imienia innego tylko dlatego,żeby rodzice byli zadowoleni... :/

reklama
Ja w sumie nie wiem czy tescie wiedZa jakie chcemy. Przy mnie nie poruszali tematu wiec kij wie sle na pewno Porusza i ciekawa jestem reakcji. W sumie cala rodzinka pewnie będzie pytac troche pozniej

f2w3d5qpc12uvtti.png

Ja z typami poczekam aż określi się bratowa męża bo ma termin jakoś 2miesiące wcześniej. Bo później będzie gadanie i złości ze ona tak chciała dac na imię.

Mi przykladowo bratowa zabrala imie dla cory a nawet o nim nie mysleli...zreszta piosenke na 1 taniec na weselu też a nawet jej nie znala wczesniej heh..

f2w3d5qpc12uvtti.png

Mojej koleżance na pewno podoba sie imię Pola, może sie obrazi ze tak chcemy nazwać :)
No,ale ja ogólnie to nie widzę problemu nawet w nazywaniu tak samo ;) Każdy ma jednak inne podejście.
U mnie mama,ze do nazwiska nie będzie pasowało imię Pola :p No,ale jednym uchem wpuszczam drugim wypuszczam :p

Mi przykladowo bratowa zabrala imie dla cory a nawet o nim nie mysleli...zreszta piosenke na 1 taniec na weselu też a nawet jej nie znala wczesniej heh..

f2w3d5qpc12uvtti.png
Ojej taka typowa sciagara... nie cierpię takich typków :( ale mam z takimi styczność :D hie hie inaczej jak ktoś powie ze tez mu sie takie podoba czy imię czy piosenka ze tez o niej myśleli,a nie takie zajumanie perfidne ;)

reklama
Do góry