reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
ja myslałam o Żelaznej, ale nie chcę stać w kolejce jak za komuny....
IMID - różne opinie, Inflancka tak samo....
a reszta mało znana, choć słyszałam, że na Pradze szpital się poprawił.... Zastanawiam się jeszcze nad Pruszkowem, bo mojego TŻ syn się tam rodził.
O Inflanckiej faktycznie coś mi się obilo o uszy ze jest nieźle i ze sale poporodowe są dwuosobowe co podobno nie jest standardem.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pochodzę ze wschodu, ale tam wyżej nieco :D północny-wschód :) aktualnie tu przebywam :D , ale mieszkam od 8 lat w Gdyni ;)
Nie wiem czy w moich rejonach są jakieś regionalizmy, ale np. jak mówiłam ukrop to wiele osób się dziwiło ;P

Ja dzisiaj zjadłam trochę cukierasków, ale też mam po słodkim mega zgagę i chyba trzeba odpuścić :/ No, ale mam mega ochotę na mandarynki i jutro muszę uzupełnić zapasy hehe :)

reklama
Do góry