reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

A ja chyba zaczne nagrywac filmiki jak widac kopniaki przez bluzke :D leze sobie przed tv i patrze gdzie teraz podskoczy :D :D :D

Dzis w telewizji jakas baba z czarnego protestu mowila ze aborcja powinna byc do 6 miesiaca ciazy a nie do 12 tc ... czy ona w ogole wie jak wyglada dziecko w 6 miesiacu?! Wylalabym jej wiadro wody na glowe...

reklama
Akaata,dzoaśka i czarownica jest nasz trochę ze wschodu;-)
Akaata o a gdzie będziesz rodzic?
Jolka super że mimo wielu przygód wszystko się udalo!
I Nas też się mówi siatka. Chodarusy też znam. Jak przyjechałam na Lubelszczyźnie to jak mówiłam że mam kapuze (kaptur) czy ze idę zasinac (zasypiać) to było zdziwienie
A na Lubelszczyźnie ze coś jest kupcze (kupione) albo ze ma sare (pieniadze).
Agnieszkaala ja planuje w Siedlcach bo tam też jeżdżę do lekarza i pierwsza ciążę prowadziłam i tam rodziłam. Mieszkam w Łukowie 30 km mam do Siedlec.

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka

Ja wlasnie tez patrzylam na te co można samemu zrobic.

f2w3d5qp3n8xsrpl.png

ja myslałam o Żelaznej, ale nie chcę stać w kolejce jak za komuny....
IMID - różne opinie, Inflancka tak samo....
a reszta mało znana, choć słyszałam, że na Pradze szpital się poprawił.... Zastanawiam się jeszcze nad Pruszkowem, bo mojego TŻ syn się tam rodził.
Ja rodziłam 5lat temu na Żelaznej i byłam zadowolona, więc nie planuję zmian:)

reklama
Hej! Ja tez z Warszawy [emoji4] gdzie planujesz rodzić?

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Mam 3 albo [emoji16] mswia albo madalinskiego albo imid . dałam spokoj z żelazną jak mnie mają z tamtąd odesłać. Chyba że wynajmniemy mieszkanie w okolicy. [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry