reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Pamietacie jak mowilam o znajomej i jej sytuacji z mezem ze on nic kompletnie nie robi w domu,zakupow przy dziecku? Czujecie ze pracuja po2 str ulicy i zaczynaja prace o tej samej h,dziecko razem z wozkiem wioza kawal drogi od pracy do zlobka i on ja i dziecko zostawia i jedzie do pracy a ona jak zostawi dziecko to drepta do swojej na nogach??? Nie poczeka na nia...i po pracy(tez kończą o tej samej) ona jedzie z kol z pracy do zlobka, bo kol mieszka obok żłobka i zabiera core i autobusrm buja sie do domu z nia i tym wozkiem tez kawal drogi w sumie a on sobie jedzie do domu autem? A jak nie bylo 2 dni tej kol co ja wozi tam to prosila go zeby razem pojechali po dzidcko to nie bo nie...i ona poszla grzecznie sama wychodzac wczesniej z pracy bo z pod pracy do zlobka nie ma autobusu.... Sam dziecka tez nie odbierze ani nie zawiezie bo nie poradzi sobie z ubraniem/rozebraniem..
Dziecko ma ponad rok..

f2w3d5qptsjypkw2.png
jak sobie pozwoliła to tak ma, albo jak nie umiała dokonać lepszego wyboru :)
Ja jestem taka szczęśliwa, że się z Eksiem rozstałam.

reklama
Hej dziewczyny! Ale się rozpisałyście! :p A ja nie miałam ostatnio czasu na nic! W pracy dużo pracy a jak wracam do domu to jem kolację, potem trochę sobie leżymy z M i nie wiadomo kiedy robi się 23 i trzeba iść spać! Na szczęście mój Misiak bardzo mi pomaga! Szykuje obiady, zmywa, sprząta. Jedynie na większe zakupy jeździmy razem. No i przytula :) a jak nie chce mnie przytulać to mu mówię żeby przyszedł przytulić dzidzie to zawsze przychodzi i tuli i całuje! :D

Odnośnie seksu to ja też mam większe libido, ale i wcześniej tak było ;)

JegoBaba naprawdę Wam gratuluję! Obyscie jak najduzej żyli w takim szczęściu i miłości! To cudowna sprawa znaleźć swoj ideał, swoją drugą połówkę w momencie gdy ma się przykre przejścia i może już nawet się nie liczy na kogoś stworzonego idealnie dla Ciebie!

Jolka jak u Ciebie? Wszystko w porzadku? Mam nadzieję ze tak!

Paulyna - gratulacje! Niech teraz Twoja pociecha rośnie zdrowo! :)
dzięki Agusia :)

W sumie kiedys blonnik pilam colon c czy cos takiego :) kupie jakis i sproboje
Colon jest drogi poszukaj błonnika pod nazwą błonnik bo to jest to samo - mieszanka babki płesznik i babki jajowatej. Jest dużo tańszy. Ja kupiłam przez allegro w sklepie ze zdrową żywnością takie duże opakowanie 1kg i chyba 3-4razy taniej wychodzi

Hej dziewczyny. Leżę sobie w szpitalu i zastanawiam się czy mnie wypuszcza na ślub...czekam na moją doktorke żeby mi powiedziała jak badania krwi wyszły. Zrobili mi wczoraj usg i zastanawiają się o co chodzi z tym lozyskiem. Faktycznie jest trochę dziwne ale ponoć taka może w być jego budowa. Jednak skurcze były. Może ze spadku magnezu...okaze sie

Cześć dziewczyny! :) Miłego dnia Wam życzę! :)

Mama_NS niezależnie od wszystkiego nie powinno to tak wyglądać! Zastanawiałam się nad tym, ale nie widzę żadnego usprawiedliwienia dla takiego zachowania! Żadnego! :no:

Kleinekatia dobrze ze brzuch nie bolał! Oby takich dni było jak najwięcej! :)

Jola odezwij się! Wszystkie tu czekamy na jakiś sygnał od Ciebie! Mam nadzieję ze jest w porzadku!

Hej dziewczyny. Leżę sobie w szpitalu i zastanawiam się czy mnie wypuszcza na ślub...czekam na moją doktorke żeby mi powiedziała jak badania krwi wyszły. Zrobili mi wczoraj usg i zastanawiają się o co chodzi z tym lozyskiem. Faktycznie jest trochę dziwne ale ponoć taka może w być jego budowa. Jednak skurcze były. Może ze spadku magnezu...okaze sie
Hej! To chyba najgorsze że nie wiedzą co jest! Jeju jeszcze tuż przed ślubem! Pamiętaj że zdrowie Twoje i Twojego maleństwa jest najważniejsze! Z całego serca zycze Ci żeby się wszystko szybko i pomyślnie zakończyło!

reklama
Do góry