reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Paulyna oj no to moze faktycznie cos zlapalas. Stres tez tak działać moze wiec...kij wie...

f2w3d5qptsjypkw2.png

też uwielbiam marzyć i planować, choć staram się tego nie robić bo często moje oczekiwania wobec najbliższych i całego świata były bardzo wysokie i doprowadzało to do tego, że chodziłam przytłoczona przyszłością (bo a nóż się nie ziści) niż cieszyć się dniem dzisiejszym.
To jest to ze marzac mozna sie tak zawiezc ze serce peka.

Oj mamusie ja ostatnio taka zmeczona :(:( a marzycielka ze mnie ogromna caly czas mysle: jak prowadze, przed snem itd :*

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Kur** siedze w przychodni i dostaje szalu ... przyszlam wizyta na 15.30 a przedemna wchodzi sobie chlopak na 16 bo se tak przyszedl ... potem baba bo ona na chwile po recepte i teraz jakas babcia patrzy mi sie wpieprzyc boze widzisz i nie grzmisz
dlatego lubię prywatne gabinety, wychodzą wyczytują kto teraz i wsio :)
ale byłam w orange w I trymestrze i grzecznie czekałam na swoją kolej choć łatwo przy moich wymiotach to nie było, a non stop jakaś babcia przychodziła i mówiła, że taka biedna, schorowana, że ona nie ma siły czekać to aż moja mama się wstawiła i jedną ładnie już zrugała jak widziała, że mnie skręca a kolejna chce wejść przede mną. Może krew zalać.

reklama
Do góry