kunalesna
Fanka BB :)
No to spryciarki w beretachNie daj sie! Babcie wykorzystują młodych,ze niby po receptę a normalna wizyta sie odbywa !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to spryciarki w beretachNie daj sie! Babcie wykorzystują młodych,ze niby po receptę a normalna wizyta sie odbywa !
Kto wie w marcu zapytasz twoje pewno tak ale ze jego ??Hahah taaa
Może to głupie,ale mój L. Sie ostatnio zastanawiał czy dzidzia słyszy nasze baki
To jest to ze marzac mozna sie tak zawiezc ze serce peka.też uwielbiam marzyć i planować, choć staram się tego nie robić bo często moje oczekiwania wobec najbliższych i całego świata były bardzo wysokie i doprowadzało to do tego, że chodziłam przytłoczona przyszłością (bo a nóż się nie ziści) niż cieszyć się dniem dzisiejszym.
Słyszy i się śmieje [emoji12]Hahah taaa
Może to głupie,ale mój L. Sie ostatnio zastanawiał czy dzidzia słyszy nasze baki
dlatego lubię prywatne gabinety, wychodzą wyczytują kto teraz i wsioKur** siedze w przychodni i dostaje szalu ... przyszlam wizyta na 15.30 a przedemna wchodzi sobie chlopak na 16 bo se tak przyszedl ... potem baba bo ona na chwile po recepte i teraz jakas babcia patrzy mi sie wpieprzyc boze widzisz i nie grzmisz
Trzymamy.Uciekam dziewczyny, trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze i żeby pierd pozostał na swoim miejscu
Do później :*