kunalesna
Fanka BB :)
Napewno ktos juz musial im prutnac na fotelu nie wierze ze nieOj ja mam dokładnie to samo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napewno ktos juz musial im prutnac na fotelu nie wierze ze nieOj ja mam dokładnie to samo
Bidulka zdrowiej :*Trzymajcie kciuki bo chyba mam wirusa... do wizyt w wc doszły wymioty myślicie,ze to stres tak sie objawia????
Ja sie wykończę kurczę
Ja urodziny miałam w październiku teraz, bez albo A po porodzie wracam na rower
Bedzie dobrze:* daj znac po...Dziewczyny taki atak skurczu-naciągania macicy dostałam, że ani siąść ani się położyć pot mnie zlał i aż do ginki zadzwoniłam, kazała mi się u niej pokazać dzisiaj nie wiem co się dzieje, czy to stres przed ślubem, czy może od wysiłku (myłam dziś łazienkę, trochę gimnastyki mnie to kosztowało), boję się
Przestań dzisiaj ja mogę prutnac aż sie stresujeNapewno ktos juz musial im prutnac na fotelu nie wierze ze nie
Obrocisz to w zart ze dzis mocno zawiewa od zachodniej jakby coPrzestań dzisiaj ja mogę prutnac aż sie stresuje
Nie daj sie! Babcie wykorzystują młodych,ze niby po receptę a normalna wizyta sie odbywa !Kur** siedze w przychodni i dostaje szalu ... przyszlam wizyta na 15.30 a przedemna wchodzi sobie chlopak na 16 bo se tak przyszedl ... potem baba bo ona na chwile po recepte i teraz jakas babcia patrzy mi sie wpieprzyc boze widzisz i nie grzmisz
też uwielbiam marzyć i planować, choć staram się tego nie robić bo często moje oczekiwania wobec najbliższych i całego świata były bardzo wysokie i doprowadzało to do tego, że chodziłam przytłoczona przyszłością (bo a nóż się nie ziści) niż cieszyć się dniem dzisiejszym.Ja też mam już wielkie plany [emoji3] muszę je robić lubię marzyć, tak mi łatwiej . [emoji255] [emoji257] [emoji258]
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Walcz o swoje ! [emoji5] ja wczoraj awanturę w przychodni zrobiłam [emoji16]Kur** siedze w przychodni i dostaje szalu ... przyszlam wizyta na 15.30 a przedemna wchodzi sobie chlopak na 16 bo se tak przyszedl ... potem baba bo ona na chwile po recepte i teraz jakas babcia patrzy mi sie wpieprzyc boze widzisz i nie grzmisz
Hahah taaaObrocisz to w zart ze dzis mocno zawiewa od zachodniej jakby co