kunalesna
Fanka BB :)
Typowy raczekJa 16.06 to Ty już raczek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Typowy raczekJa 16.06 to Ty już raczek
Ja też mam już wielkie plany [emoji3] muszę je robić lubię marzyć, tak mi łatwiej . [emoji255] [emoji257] [emoji258]Ja jestem tak stuknieta ze mysle co na chrzciny corki zaloze nawet po allegro buszuje a po co to nie wiem taka juz jestem ze musze miec plany nawet jajby sie mialy nie udac bo bym oszalala
Ja mam na odwrot bo dla dziewczynek duzo ubran na jedno kopyto a kacperka udawalo mi sie zawsze ubrac tak prosto bez zbednych ozdob a co wejde do pepco widze rozowy tiul ,falbane i cekinyyyyPaulyba trzymaj na fotelu[emoji23]
Ja sie zastanawialam w co ja syna ubiore jesli bedzie ten krakany junior w koncu. Dla dziewczynek tyle rzeczy mi sie podoba a dla chlopca...hmm...
Jest nas troche z czerwcaJa mam 23.06 to zrobimy razem urodziny [emoji12]
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Oj ja mam dokładnie to samoTeraz cie ubawie ja zawsze sie boje ze u gina puszcze baka ha ha
Jejku i fajnie te czasu razem a slub jak przygotowania, jak nastawienie?Zazdroszczę Jesteście dorosłymi ludźmi, wiecie czego chcecie, jesteście niezależni, spełnieni i jeszcze macie gorącą miłość, czego chcieć więcej
My jesteśmy razem od 15 roku życia, rok później we Wigilię, na raka zmarła jego mama...to był bardzo ciężki czas dla takich dzieci jakimi byliśmy, przeszliśmy razem to co najgorsze. Razem w ławce w liceum, wspólne mieszkanie na studiach, później poszliśmy razem na jeden kierunek kolejnych studiów.
W tym roku wszystko potoczyło się szybko - w kwietniu zaręczyny, w lipcu dowiedzieliśmy się o ciąży, a w sierpniu wprowadziliśmy się do naszego własnego mieszkania, a za 2 dni bierzemy ślub [emoji14]
Cieszę się z tego wszystkiego czego doczekaliśmy ale też żałuję, że ta nasza ognista, romantyczna miłość minęła lata temu...teraz M pracuje od rana do nocy, ja sama siedzę...
Zazdroszczę jak ktoś przeżywa takie chwile jak ślub czy dziecko w takim pięknym czasie w związku, kiedy czuje się motylki w brzuchu. My byliśmy wtedy na to za młodzi.
Trzymaj się tam [emoji106] [emoji106] [emoji106]Trzymajcie kciuki bo chyba mam wirusa... do wizyt w wc doszły wymioty myślicie,ze to stres tak sie objawia????
Ja sie wykończę kurczę
Ja urodziny miałam w październiku teraz, bez albo A po porodzie wracam na rower