reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja jestem tak stuknieta ze mysle co na chrzciny corki zaloze nawet po allegro buszuje a po co to nie wiem :D taka juz jestem ze musze miec plany nawet jajby sie mialy nie udac bo bym oszalala
Ja też mam już wielkie plany [emoji3] muszę je robić lubię marzyć, tak mi łatwiej . [emoji255] [emoji257] [emoji258]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Paulyba trzymaj na fotelu[emoji23]

Ja sie zastanawialam w co ja syna ubiore jesli bedzie ten krakany junior w koncu. Dla dziewczynek tyle rzeczy mi sie podoba a dla chlopca...hmm...

f2w3d5qptsjypkw2.png
Ja mam na odwrot bo dla dziewczynek duzo ubran na jedno kopyto :) a kacperka udawalo mi sie zawsze ubrac tak prosto bez zbednych ozdob a co wejde do pepco widze rozowy tiul ,falbane i cekinyyyy

A u mnie tak fajnie wszysy po drodze urodziny maja wiec latwo zapamietac ze ktos musi być w dangm przedziale czasowym. Szwagierki narzeczony styczen,tesciowa luty, moja mama marzec,(dzidze raczej na swoje urodziny urodze) ja kwiecien,moj P i tata maj, moj brat i P siora dzien po dniu 24 i 25 czerwiec,bratowa sierpien,tesciu wrzesień i chrzesnica. Musimy jakies dziecko na lipiec urodzic[emoji23]

Kurde ale na ten chrzest to sama nie wiem co mi sie dla tych chlopcow podoba...

f2w3d5qptsjypkw2.png

Trzymajcie kciuki bo chyba mam wirusa... do wizyt w wc doszły wymioty :( myślicie,ze to stres tak sie objawia????
Ja sie wykończę kurczę :(

Ja urodziny miałam w październiku teraz, bez albo :( A po porodzie wracam na rower ;)

Zazdroszczę :) Jesteście dorosłymi ludźmi, wiecie czego chcecie, jesteście niezależni, spełnieni i jeszcze macie gorącą miłość, czego chcieć więcej :)

My jesteśmy razem od 15 roku życia, rok później we Wigilię, na raka zmarła jego mama...to był bardzo ciężki czas dla takich dzieci jakimi byliśmy, przeszliśmy razem to co najgorsze. Razem w ławce w liceum, wspólne mieszkanie na studiach, później poszliśmy razem na jeden kierunek kolejnych studiów.
W tym roku wszystko potoczyło się szybko - w kwietniu zaręczyny, w lipcu dowiedzieliśmy się o ciąży, a w sierpniu wprowadziliśmy się do naszego własnego mieszkania, a za 2 dni bierzemy ślub [emoji14]

Cieszę się z tego wszystkiego czego doczekaliśmy ale też żałuję, że ta nasza ognista, romantyczna miłość minęła lata temu...teraz M pracuje od rana do nocy, ja sama siedzę...

Zazdroszczę jak ktoś przeżywa takie chwile jak ślub czy dziecko w takim pięknym czasie w związku, kiedy czuje się motylki w brzuchu. My byliśmy wtedy na to za młodzi.
Jejku i fajnie te czasu razem;) a slub jak przygotowania, jak nastawienie?
ja dzis zalatwialam papierologie od dowodu, akt malzenstwa itd jak dziwnie jest podpisywac sie nowym nazwiskien:)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry