reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

No właśnie widziałam po niektórych koleżankach że schudły bardzo szybko i dużo. I są chudsze o wiele niż przed ciążą [emoji5]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
ja generalnie przytyłam niewiele, coś ok 8 kg w pierwszej ciąży i już zaraz po cc polozne się dziwiły że taki płaski brzuch mam, wszytko na mnie wisiało jak tylko wstałam. Mój brzuch w 9 msc wyglądał na 7. Później mi się przytyło tak czy siak bo jadłam różne rzeczy i o różnych porach. Ale to kilka msc po porodzie.

reklama
Ja już się z moim umówiłam że rodzę w marcu [emoji14] w czerwcu mam urodziny i wychodzę z koleżankami. Bez przesady mi też się coś od życia należy. Jak wyjdę na 3/4 godziny to nic się nie stanie. Zwłaszcza że jeszcze w czerwcu mamy wesele i pewnie mój będzie pił, a ja z doskoku do maluszka będę więc pić nie będę.

też jestem z czerwca :)
Ja mojemu powiedziałam, że jak już będę mogła ćwiczyć to wracam na rurkę i w drzwiach będę mu dzieciaczka przekazywała i na zajęcia hops.
A co do alkoholu to wcale nie mam chęci......

Ja mojemu powiedziałam, że jak już będę mogła ćwiczyć to wracam na rurkę i w drzwiach będę mu dzieciaczka przekazywała i na zajęcia hops.
Ja 30 czerwiec a ty ? Jestem leniwa do cwiczen wole nie jesc niz sie ruszyc chociaz wyjatkiem byly przysiady z 250 potrafilam codziennie zrobic.

Wczorajszy zakup w Tesco :) przy okazji zakupów ;)
1476968214-l2lqx0.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
śliczne :) <3

Paulyba trzymaj na fotelu[emoji23]

Ja sie zastanawialam w co ja syna ubiore jesli bedzie ten krakany junior w koncu. Dla dziewczynek tyle rzeczy mi sie podoba a dla chlopca...hmm...

f2w3d5qptsjypkw2.png

reklama
Ja to się chyba na coś zapiszę , ale prędzej jakiś aerobic lub siłka.
Na szczęście załapałam się na własną 30tkę i po miesiącu dowiedziałwm się o dzidzku [emoji12]

Do góry