reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Wczorajszy zakup w Tesco :) przy okazji zakupów ;)
1476968214-l2lqx0.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to tam wole nie wspominac co czlowiek gadam i robil po alko[emoji12] niewarto bo sie spale ze wstydu[emoji23][emoji23][emoji23]

f2w3d5qptsjypkw2.png
no szczegóły lepiej zachować dla siebie[emoji23] ja też mam parę takich wyskokow w życiu... a po skończeniu karmienia obowiązkowo w domu będę pic żeby daleko nie było do łóżka[emoji1][emoji1]

Ja już się z moim umówiłam że rodzę w marcu [emoji14] w czerwcu mam urodziny i wychodzę z koleżankami. Bez przesady mi też się coś od życia należy. Jak wyjdę na 3/4 godziny to nic się nie stanie. Zwłaszcza że jeszcze w czerwcu mamy wesele i pewnie mój będzie pił, a ja z doskoku do maluszka będę więc pić nie będę.

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Dobrze mówisz. [emoji39] mój sam mówi ze będzie chodził na spacerki, kapał, przebierał, przewijał [emoji7] mam nadzieje ze nie skończy się na obietnicach

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde a u nas wesele 29-30.04 i 3-4.05 i jeszcze panienski 22.04 heh no na cos sie nie da na pewno isc i juz mi sie nie chce[emoji23] jeszcze jak urodze poczatkiem czerwca to bd taka bania wielka w cos ladnego probowala sie wcisnac

Ja bym sie napila winka...a jak zima przyjdze to grzanego ehh...

f2w3d5qptsjypkw2.png

reklama
MamaNS a może być i tak ze zleci z ciebie raz dwa jak urodzisz, ja tak miałam po pierwszym że mniej ważyłam niż przed ciąża i boczki zniknęły[emoji6]
No właśnie widziałam po niektórych koleżankach że schudły bardzo szybko i dużo. I są chudsze o wiele niż przed ciążą [emoji5]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry