reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Wczorajszy zakup w Tesco :) przy okazji zakupów ;)
1476968214-l2lqx0.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to tam wole nie wspominac co czlowiek gadam i robil po alko[emoji12] niewarto bo sie spale ze wstydu[emoji23][emoji23][emoji23]

f2w3d5qptsjypkw2.png
no szczegóły lepiej zachować dla siebie[emoji23] ja też mam parę takich wyskokow w życiu... a po skończeniu karmienia obowiązkowo w domu będę pic żeby daleko nie było do łóżka[emoji1][emoji1]

Ja już się z moim umówiłam że rodzę w marcu [emoji14] w czerwcu mam urodziny i wychodzę z koleżankami. Bez przesady mi też się coś od życia należy. Jak wyjdę na 3/4 godziny to nic się nie stanie. Zwłaszcza że jeszcze w czerwcu mamy wesele i pewnie mój będzie pił, a ja z doskoku do maluszka będę więc pić nie będę.

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Dobrze mówisz. [emoji39] mój sam mówi ze będzie chodził na spacerki, kapał, przebierał, przewijał [emoji7] mam nadzieje ze nie skończy się na obietnicach

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde a u nas wesele 29-30.04 i 3-4.05 i jeszcze panienski 22.04 heh no na cos sie nie da na pewno isc i juz mi sie nie chce[emoji23] jeszcze jak urodze poczatkiem czerwca to bd taka bania wielka w cos ladnego probowala sie wcisnac

Ja bym sie napila winka...a jak zima przyjdze to grzanego ehh...

f2w3d5qptsjypkw2.png

reklama
MamaNS a może być i tak ze zleci z ciebie raz dwa jak urodzisz, ja tak miałam po pierwszym że mniej ważyłam niż przed ciąża i boczki zniknęły[emoji6]
No właśnie widziałam po niektórych koleżankach że schudły bardzo szybko i dużo. I są chudsze o wiele niż przed ciążą [emoji5]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry