reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja tez wizytuje ale zwykla wizyta. Do 2 gen jeszcze daaaaleko.

Kurde lecze sie od rana i chyba mi gorzej...

f2w3d5qpijkmbimr.png

Paulyna w sensie na połówkowe ?
Jakos miesza mi sie to nazewnictwo teraz. Dla mnie genetyczne/prenatalne to to pierwsze do 14 tc a drugie po 20-22 tc to juz połówkowe badanie;) moze sie mylę ale tak dr u mnie zawsze to nazywał i jakos tak sie przyzwyczaiłam

No roznie chyba to nazywają a zawzze chodzi o to samo. Jak robilam 1 to byl plakat caly o tym i tam bylo nazywane jako genetyczne. Moj gin tez dajac mi kartke z 2 przedzialami powiedzial ze to sa genetyczne i tak sie przyjelo

f2w3d5qpijkmbimr.png

Cześć Dziewczyny! :) Chciałam się podzielić z Wami moim szczęściem! Wczoraj jak leżałam na boku i trzymałam rękę na podbrzuszu to pierwszy raz poczułam moje maleństwo! :D Oczywiście nie na ręce a w brzuszku i to delikatnie ale nie dało się tego pomylić ze skurczem czy ruchami jelit! :D Jestem przeszczesliwa! :D

Życzę Wam wszystkim milego dnia! :)

reklama
Do góry