reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja mam na 2 marca ale nie liczę ze maluszek poczeka do końca....a jakie było zaskoczenie kiedy zobaczyłam dwie kreski a tym bardziej kiedy sie okazało ze to sie stało....30kwietnia przybyłam z mężem do Anglii aby tu rozpocząć nasze życie 24 maja zaczęłam prace a co sie okazało położna wyliczyła ze 27 maja musiało dojść do zapłodnienie....nawet dobrze sie nie urządziliśmy a tu taki cud....od roku przeszli sie staraliśmy ja z pcos straciłam nadzieje a tu taka niespodzianka...

reklama
Ja mam na 2 marca ale nie liczę ze maluszek poczeka do końca....a jakie było zaskoczenie kiedy zobaczyłam dwie kreski a tym bardziej kiedy sie okazało ze to sie stało....30kwietnia przybyłam z mężem do Anglii aby tu rozpocząć nasze życie 24 maja zaczęłam prace a co sie okazało położna wyliczyła ze 27 maja musiało dojść do zapłodnienie....nawet dobrze sie nie urządziliśmy a tu taki cud....od roku przeszli sie staraliśmy ja z pcos straciłam nadzieje a tu taka niespodzianka...

To gratuluje :) a skąd jesteś ? Tez mieszkam w Anglii, tyle ze w styczniu zjeżdżamy do Polski na stałe

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mój faworyt to ROAN BASS
1476553946-0kusu5.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie ja o amortyzacji słyszałam i nim co innego,bo moja kosmetyczka go ma i mega chwali :) a jeździ nim po okolicznych lasach i plaży :) ona ma model 2014.
To juz sama nie wiem wszystko co na piankowych kolach nam odpada ... żadne kubełkowe spacerówki...

reklama
Do góry