reklama
Dzoaśka
Fanka BB :)
czarrownica
Więc mam z kim się niecierpliwicCzarownica ja też czekam do 7.11 na ujawnienie się maleństwa.
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Dzoaśka
Mam pytanie [emoji1] wczoraj byłam u gina i wszystko dobrze. A dziś od rana ciągnie mnie coś po lini prostej od pępka w dół, nie jest to chyba skórcz. Taki jakby prąd i znika , może to dzidziek ... Nie boli bardzo ale jest niepokojące. Przypomina troszkę ból pęcherza ale mocz mam wzorowy Czy któraś ma coś podobnego. ???
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
JegoBaba
we trzy. 8.11Więc mam z kim się niecierpliwic
Kleinekatia
Ja mialam miec polowkowe w 20tc i 5 dni ale przez twardniejaca macice poszlam na dodatkowa wizyte i dr powiedzial ze wykorzysta dobre ułożenie dziecka i zrobi połówkowe. To byl 18tc i 5 dni. Wiec mamy je juz za soba z czego bardzo sie ciesze
Jesli doktor robi u siebie to połówkowe to w kazdej chwili moze dokonac pomiaru. Ważne żeby wykonac je w tych okreslonych tygodniach ciazy.
Teraz jedyne moje zdwnerwowanie to by dr potwierdzil na wizycie ze szyjka sie nie skraca pomimo stawiania sie macicy. Jyz rzadziej sie stawia.
Dzoaska- pewnie to rozciaganie więzadeł tak mysle choc tylko lekarz moze potwierdzic. Mnie dzis tak bolalo po prawej przy pachwinie ale przeszlo.. A moze to odmiana stawiania sie macicy? A nie twardnieje cos obok/przy tym?
Jesli doktor robi u siebie to połówkowe to w kazdej chwili moze dokonac pomiaru. Ważne żeby wykonac je w tych okreslonych tygodniach ciazy.
Teraz jedyne moje zdwnerwowanie to by dr potwierdzil na wizycie ze szyjka sie nie skraca pomimo stawiania sie macicy. Jyz rzadziej sie stawia.
Dzoaska- pewnie to rozciaganie więzadeł tak mysle choc tylko lekarz moze potwierdzic. Mnie dzis tak bolalo po prawej przy pachwinie ale przeszlo.. A moze to odmiana stawiania sie macicy? A nie twardnieje cos obok/przy tym?
reklama
Dzoaśka
Nie wiem [emoji1] nic mi nie przeszkadza tam twardego , najgorzej że następna wizyta 16go listopadaJa mialam miec polowkowe w 20tc i 5 dni ale przez twardniejaca macice poszlam na dodatkowa wizyte i dr powiedzial ze wykorzysta dobre ułożenie dziecka i zrobi połówkowe. To byl 18tc i 5 dni. Wiec mamy je juz za soba z czego bardzo sie ciesze