reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Myślę, że problem jest w tym, że masz 19 postów dopiero...

f2w33e3k0rq6mc1d.png
Trudno żeby było ich w setkach jak na forum jestem mniej niż tydzień..

Paulyna problemy dużego nir ma bo moga to np3dziewczyny ktore sa tu a dołączyły dopiero co.

Moja waga urosnie chyba szybko bo przesadzam ostatnio i dobrze o tym wien....[emoji22]

Paulyna grupy nie znajdziesz na fejsie bo kazdej na tyn zalezalo. Musze np ja ci zaproszenie wyslac ale musze miwc twoj profil i pow o tyn dziew

f2w3d5qppo6jgwwd.png

Tak naprawdę to od kiedy powstała grupa również na Fb każda pisze gdzie chce .Ja powiem szczerze że mi wszystko jedno bo mam jednakowy dostęp do jednej i drugiej grupy .:)

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Cześć Dziewczyny! Właśnie się zalogowalam na forum BB i chciałam się z Wami przywitać i dołączyć do grupy marcowych mam! :-)

To moja pierwsza ciąża! Obydwoje z mężem się strasznie cieszymy! Ostatnia @ była 14.06 więc termin z om wychodził na 21.03 ale z 1 usg wyszedł na 17.03! A z 2 usg na 15.03! Zobaczymy jak się dzidzia będzie chciała urodzić! Teraz zaczęliśmy 17tc! Ale jeszcze nie widać brzuszka a waga tylko o 1kg wyższa niż orzec ciąża! :-)

Pozdrawiam serdecznie!
A'gusia

Paulyna problemy dużego nir ma bo moga to np3dziewczyny ktore sa tu a dołączyły dopiero co.

Moja waga urosnie chyba szybko bo przesadzam ostatnio i dobrze o tym wien....[emoji22]

Paulyna grupy nie znajdziesz na fejsie bo kazdej na tyn zalezalo. Musze np ja ci zaproszenie wyslac ale musze miwc twoj profil i pow o tyn dziew

f2w3d5qppo6jgwwd.png
wysłałam link do mojego profilu na zamkniętej :-)

mnie słodkie znowu kusi bardziej... ech ech...

reklama
Do góry