reklama
czarrownica
Fanka BB :)
Trudno żeby było ich w setkach jak na forum jestem mniej niż tydzień..Myślę, że problem jest w tym, że masz 19 postów dopiero...
mama_NS
Paulyna problemy dużego nir ma bo moga to np3dziewczyny ktore sa tu a dołączyły dopiero co.
Moja waga urosnie chyba szybko bo przesadzam ostatnio i dobrze o tym wien....[emoji22]
Paulyna grupy nie znajdziesz na fejsie bo kazdej na tyn zalezalo. Musze np ja ci zaproszenie wyslac ale musze miwc twoj profil i pow o tyn dziew
Moja waga urosnie chyba szybko bo przesadzam ostatnio i dobrze o tym wien....[emoji22]
Paulyna grupy nie znajdziesz na fejsie bo kazdej na tyn zalezalo. Musze np ja ci zaproszenie wyslac ale musze miwc twoj profil i pow o tyn dziew
czarrownica
U mnie już +1kg a dopiero 14 tydzień
czarrownica
A przed samą ciążą było jeszcze+2
slodkamamuska
Zaciekawiona BB
Tak naprawdę to od kiedy powstała grupa również na Fb każda pisze gdzie chce .Ja powiem szczerze że mi wszystko jedno bo mam jednakowy dostęp do jednej i drugiej grupy .
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
A'gusia
Cześć Dziewczyny! Właśnie się zalogowalam na forum BB i chciałam się z Wami przywitać i dołączyć do grupy marcowych mam! :-)
To moja pierwsza ciąża! Obydwoje z mężem się strasznie cieszymy! Ostatnia @ była 14.06 więc termin z om wychodził na 21.03 ale z 1 usg wyszedł na 17.03! A z 2 usg na 15.03! Zobaczymy jak się dzidzia będzie chciała urodzić! Teraz zaczęliśmy 17tc! Ale jeszcze nie widać brzuszka a waga tylko o 1kg wyższa niż orzec ciąża! :-)
Pozdrawiam serdecznie!
A'gusia
To moja pierwsza ciąża! Obydwoje z mężem się strasznie cieszymy! Ostatnia @ była 14.06 więc termin z om wychodził na 21.03 ale z 1 usg wyszedł na 17.03! A z 2 usg na 15.03! Zobaczymy jak się dzidzia będzie chciała urodzić! Teraz zaczęliśmy 17tc! Ale jeszcze nie widać brzuszka a waga tylko o 1kg wyższa niż orzec ciąża! :-)
Pozdrawiam serdecznie!
A'gusia
wysłałam link do mojego profilu na zamkniętej :-)Paulyna problemy dużego nir ma bo moga to np3dziewczyny ktore sa tu a dołączyły dopiero co.
mnie słodkie znowu kusi bardziej... ech ech...
Dlatego jak będziesz udzielała się tu dłuższy czas to z miłą chęcią zaprosimy Cie do grupy zamkniętej.Trudno żeby było ich w setkach jak na forum jestem mniej niż tydzień..
reklama
mama_NS
Na grupie? Nie widzialam[emoji17]wysłałam link do mojego profilu na zamkniętej :-)
mnie słodkie znowu kusi bardziej... ech ech...