reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
puk puk....
znajdzie się jeszcze miejsce dla zguby....?
Pogubiłam się gdzieś, nie po drodze mi było na forum i strasznie mi głupio :zawstydzona/y:
Nie uda mi sie już nadrobić tych zaległości ale mam nadzieję, że od dzis uda mi się być z Wami na bierząco bo wiem, że dużo raźniej przechodzi się przez czas ciąży i macierzyństwo z taką babyboomowa grupą wsparcia. :-).
U nas w miarę dobrze, czasem zbyt mocno boli mnie głowa ale tak poza tym nie odczuwam żadnych dolegliwości. Jedynie pomalutku zaczynamy rosnąć i sąsiadka stwierdziła, że jeszcze moment i już nie będzie się dało ukryć ciąży, już nie będzie że mnie spuszyło ;-) Od 6 września poszłam już na zwolnienie i odgruzowuje chatę ;-)
Lecę trochę poczytać co tam u Was.

Dzień dobry :)
Zaspaliśmy dzisiaj do przedszkola... nie zadzwonił mi alarm w telefonie, nie wiem dlaczego....
Jechałam z zaparowanymi szybami i lusterkami, dobrze, że to kawałek - 2 minuty autem.
A tak już posprzątałam kuchnię, uprałam resztę pościeli - zaraz ją na pole wyrzucę, wzięłam prysznic a zaraz obieram buraki na barszcz, potem poszatkuję kapustę do ukiszenia i cóż... trzeba będzie po dziecia iść :)

Mnie tez jeszcze mdłości trzymają, już nie takie jak były ale jeszcze się zdarza.
Co do smarowania to póki co brzuch oliwką smaruję. A, że powoli robi się balonik to moje stare rozstępy z I ciąży się powoli prostują ;)

Skoro i tak nie mogę pić alkoholu chłopak namawia mnie na zrobienie prawa jazdy, co wy na to? Czy to dobry moment ? [emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Dzoaśka jak masz siły to rób. Tylko miej na uwadze że to ci zajmie ze 3 m-ce, tzn kurs. Potem nie wiem ile u ciebie się czeka na egzamin. No i czy masz ochotę przeżywać stres i nerwy związane z egzaminem tuż przed porodem.

Mnie dziś znów mdli.
No i brzuch się spina :( 10 minut spacerkiem do sklepu a brzucho twardy.

Jedna marcowka zaczęła prawko chyba w tamtym tyg.
Ja bez prawka sb nie wyobrażam ale mam je ponad 7lat

f2w3d5qpejjazbt8.png

reklama
Do góry