reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

zazdroszczę każdej, która może jeść i pić normalnie i czuje w tym przyjemność :( Ja niestety nie czuję przyjemności z jedzenia :(
Przed ciążą waga 68,5kg
14 tc - 65,8 kg

Ja z Karimem w ciazy waga startowa 65 , potem do 20 tc schudłam 2 kg . A od 20 tc tak zaczęłam tyć ze do porodu miałam 94 !!!!!! I za cholerę nie mogłam schudnąć [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja jak pochodzę 20 minut to mi słabo i mnie zwija z bólu, na basen nie mogę bo szybko łapię infekcję :)
Powiem wam, że myślałam, że będzie inaczej, że pójdę na ćwiczenia dla kobiet w ciąży, a ja mam siłę tylko przeżyć 8h w pracy i spać :p
Miej nadzieję, że będzie lepiej. Ja poprzednią ciążę przeszłam bezobjawowo. W tej dramat, mdłości od początku, ostatnio zauważyłam, że jest lepiej jestem w stanie wyjść z domu. Do tego był krwiak i podejrzenie łożyska przodujacego. Każda ciąża inna i tak naprawdę nie wiem kiedy nam się poprawi :) oby jak najszybciej.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Ja póki co schudłam 4kg.
W pierwszej ciąży przytyłam 10 kg, które spadły po porodzie - miesiąc po juz ważyłam 12 kg mniej a potem to wróciło...
Teraz liczę, że jednak uda się zrzucić i juz nie wróci ;)
Póki co mogę jeść prawie wszystko poza mięsem. Głównie warzywa mi wchodzą

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w ciąży z synem przytyłam 17kg, z córką 11kg. Teraz póki co 4kg. A z każdą ciążą mdłości gorsze. Choć teraz odrzuca mnie już tylko od kabanosów i zapachu kawy ;-)

To ja jedzeniowo mam luksus :) Od początku jem wszystko jak przed ciążą, tyle, że na słodycze nie mam parcia, a czekolada dziennie to była norma wcześniej ;) Wymiotowałam może ze 3 razy, na samym początku ok 6tc. Później przez kilka tygodni codziennie mnie za to zgaga męczyła, mdłości tylko na głodnego. Ale w 2 trym wszystko jak ręką odjął :) A kawę uwielbiam, ale ograniczyłam do max 2 dziennie, niezbyt mocnych.

Hahaha dziewczyny dacie wiarę ze dopiero co pisałam ze rzygalam tylko raz a dzis znowu Zjadłam sniadanie normalnie wzięłam sie za sprzątanie i tak mnie zemdliło ze wymiotowałam

reklama
Do góry